0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky přinesly až pokutové kopy


0

Pilníkov v klidu okupuje střed tabulky a tak utkání na půdě čtvrté Hajnice neměli výraznou důležitost. To ovšem neznamenalo, že by hosté nechtěli zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Říká se, že utkání bez branek je nuda. Jestli to platilo i v Hajnici? Částečně vlastně ano, jelikož i velkých příležitostí na nekvalitním terénu bylo poskromnu. Dá se tedy říct. Že pro oba celky byl bod zaslouženým.

Trápení v zakončení

Na podzim to vypadalo, že si Hajnice půjde pro postup do okresního přeboru, ale postupem času začala její forma upadat. S výhodou domácího prostředí se chtěla zvednout proti Pilníkovu. Ovšem příliš fotbalovosti utkání nepobralo. Velký podíl na tom mělo i hřiště v Hajnici a fakt, že tyto dva týmy preferují silový fotbal. Když už se jeden nebo druhý tým dostal do zakončení, bylo nepřesné a končilo mimo tři tyče nebo v náručích brankářů. Výsledek 0:0 tak nebyl pro nikoho překvapující.

Žádná změna a žádné branky

Druhý poločas byl kopií toho prvního. Nepřicházely žádně větší příležitosti a žádný z týmů si nedokázal vytvořit takovou územní převahu, která by vedla k vedoucí a pravděpodobně i rozhodující brance. Boj tak sudí Nývlt ukončil za nerozhodného stavu a poslal týmy do penaltové loterie. 

Domácí prostředí nepomohlo, Hajnice padla

v penaltách uspěli všichni tři střelci Pilníkova, naopak na straně domácích přišlo jedno zaváhání a bylo rozhodnuto.



Místo: Fotbalové hřiště Hajnice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.