Olbramkostel si jasně poradil s Těšeticemi


Branky


14. J. Spáčal , 81. J. Kolman (p.) , 83. P. Otáhal , 86. T. Kliner - 84. L. Katolický
0

V prvním utkání nové sezony se utkaly týmy Olbramkostela a Těšetic. Hosté byli v utkání papírovým favoritem, ale konečný výsledek 4:1 pro domácí tento tip nepotvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním utkání nové sezony se utkaly týmy Olbramkostela a Těšetic. Hosté byli v utkání papírovým favoritem, ale konečný výsledek 4:1 pro domácí tento tip nepotvrdil. Na začátku utkání se oba týmy trochu "oťukávaly" a pro diváka to nebylo nijak atraktivní. Vedení se ujali domácí po individuálním úniku Spáčala, který prostřelil Kloudu přesně k pravé tyči. Ve 29. přišlo zranění P. Zimmermanna (po vyšetření v nemocnici mu podzimní část sezony skončila "vážné zranění kotníku" - pozn. autora). Po té měl dvě dobré šance Juřátek. Jeho první střelu vyrazil Bodanský na tyč a druhý pokus skončil těsně nad brankou. O dašli vzrušení se postarala A. Trávníčkova dělovka, kterou Bořecký zblokoval na roh. Na konci poločasu se hostům zranil další hráč, Novák (i on směřoval, společně se Zimmermannem do nemocnice. Shodou okolností se jednalo i u něj o zranění pravého kotníku. Na rentgenu byl zjištěn silný výron). Hosté tedy museli dvakrát nuceně střídat a po té přišel málo vídaný poločas. 

Postaral se o to často nepřesný sudí, kteří začal rozdávat žluté karty a později i červené. Nejprve vyloučil v 70. minutě domácího Tomana po druhé ŽK za zakopnutí. Pár vteřin na to vyloučil i hostujícího Vikturnu za kritiku sudího. V 74. minutě už domácí získali převahu jednoho hráče v poli, když po druhém faulu na ŽK byl vyloučen hostující Tomek. V 81.minutě ale přišel asi nejzásadnější okamžik utkání. Hostující Juřátek čistě obehrál domácího útočníka, sudí nařídil PK , což reklamoval kapitán hostů Kraizel a žádal vysvětlení. Toho se nedočkal a sudí mu místo toho ukázal červený kartónek, což vyvolalo v hostujících hráčích značné podráždění a sudímu dali najevo nespokojenost s jeho nerovným metrem. Nicméně Kolman PK proměnil, v 83. zvýšil do sítě rezignujících hostů na 3:0 Otáhal, v 84. minutě kosmeticky snížil Katolický a na konečných 4:1 uzavřel skóre v 86. minutě Kliner. V utkání bylo celkem uděleno 9 ŽK a 4 ČK. Zápas sledovalo 85 diváků

 

AUTOR: 

Václav Tkadlec


Počet diváků: 85. Rozhodčí: PIKART David - TUŠAR Libor (N), TKADLEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.