2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas ve Volarech rozhodovala Hana Ambrožová a zvládla jej v pohodě


Branky


0

Oba celky hrály v letošním ročníku fotbal spíš nepohodový a moc se jim nedařilo. To přineslo i poslední utkání sezóny, kde převládala nepřesnost a vidina konce nejen zápasu od obou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic víc, než snahu, nepřesnost a nerozhodné skóre tato část utkání nenabídla.

Utkání mezi těmito soupeři je klasické derby, oba týmy dělí vrch hory Sněžná, což je tak deset kilometrů a cyklostezkou po žluté dokonce osm. Oba soupeři se velmi dobře znají hlavně proto, že mnozí hráči Zbytin jsou Volarští, kteří sem přišli z rezervy tohoto týmu po jejím ukončení činnosti. To vše dávalo příslib dobrému fotbalu, který tentokrát nepřišel. Zbytinští byli hned od úvodu vyrovnaným soupeřem domácím, což ukázali již v sedmé minutě, když je Zdeněk Lenc poslal do vedení. Volarské to nerozhodilo a je pro ně typické, že doma se dlouho rozdýchávají. I v tomto utkání pomalu srovnali krok a v patnácté minutě mladý nadějný útočník Petr Vairich to stvrzuje i brankou. To bylo bohužel v prvním poločase vše. Oba soupeři se spokojili s nerozhodným výsledkem a v podprůměru končí poločas.

Druhý poločas se od začátku oba soupeři těšili, až bude zápasu i letošnímu ročníku konec

Utkání, které na volarském letišti přineslo hodně úsporný fotbal, bylo průměrné a hlavně již přejít přes půlku, to byl výkon. V druhém dějství to byla nakopavaná, hra plná nepřesností a až moc bylo vidět, že jde o poslední utkání sezóny. Nic moc se nedělo, zápas sice neutíkal, ale k svému závěru se blížil. Z nudy všechny opalující vytrhl až Petr Vairich, který v 66. minutě strhl vedení na stranu Tatranu. Poslední čtvrhodinka kromě záverečného hvizdu do píšťalky Hanou Ambrožovou nic nepřinesla. Byl to hvizd, který ukončil sezónu okresního přeboru 2016/2017. Závěrečné podání rukou a plnou hlavu starostí pro sezónu novou tak přichází do funkcionářských řad obou soupeřů. Pro Tatran to byla zřejmě nejhorší sezóna v historii klubu a Zbytinští ti zase čekali víc.

 

Tím je za námi ročník, který ovládl Sokol ze Zdíkova a přejme mu hodně štěstí v kraji.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Miroslav Muzika, vedoucí u mládeže Tatranu: Kluci hráli dobře. Zejména v prvním poločase to bylo dobrý. Byli jsme na míči a nutili soupeře k chybám. Naším problémem je zakončení a střelba branek. Kdybychom polovinu toho, co zahodíme, proměnili, nemůžeme být tam, kde jsme. Musím pochválit rozhodčí Hanu Ambrožovou, pískala přesně a líbilo se mi, že hned vysvětlila, kdo fauloval, či důvod přerušení, to neudělá žádný chlap.. Líbí se mi i to, že se u nás na okrese zkouší hokejové střídání až tří hráčů do 80. minuty, v tomhle fotbale to pomáhá jak fyzicky, tak morálně. Z vlastní zkušenosti vím, že když byla dána pevná jedenáctka, tak mnozí kluci hned hlásili, no tak na co tam jsem, abych hrál deset minut, tak to ne. Tohle by mohlo hodně pomoc, neboť se zapojí víc hráčů a hlavně to může předcházet i zbytečnému válení ,,zraněných hráčů".




Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - D. Dyba [-] , M. Peter [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , V. Wagner [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - L. Václavík [-] , O. Parus [-] , D. Žárovský [-] , J. Véber [-] - Š. Novák [-] , M. Řehoř [-] , P. Lebeda [-] , V. Šnajdr [-] - Z. Lenc [-] , I. Kostik [-]

ŽK: 75. L. Václavík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ambrožová Hana - TOMAŠČÍK Dušan (N), TUKA Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.