Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Dubu má za sebou sezónu super zápasů, ale i těch, na které by hráči nejradši zapomněli. To ukázal i poslední zápas sezóny - z kategorie těch druhých


0

Domácí se snažili a od začátku chtěli bojovat o tři body. Dubští šli sice do vedení, ale to bylo na dlouho vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

U Dubského rybníka se hrál poslední zápas sezóny a šťastnější byli lovci zpod vitějovické Osule

Celek Dubu začal se snahou prolomit prokletí posledních zápasů a hlavně se chtěl prezentovat lepší hrou. Čtvrt hodiny to domácím vycházelo. Byli lepší, získali převahu a Bartůňkem šli ve 13. minutě do vedení. To vše jim hrálo do karet. Hosté se rozkoukávali a hráli bezstarostný fotbal, který je tak typický pro poslední kolo. Vitějovičtí nechali domácí hrát téměř půl hodiny a potom udeřili. Raušer ve 26. minutě srovnává a to domácí složilo. Dubští jako by mávnutím kouzelného proutku přestali hrát a vypadli z role. Hosté získali klid, rychle srovnali i hru a pomalu se dostávali do tempa. Ve 33. minutě Doubek, velká ikona hostujícho fotbalu, obrací skóre a Vitějovičtí se posadili pevně do sedla. Pět minut před poločasem svým druhým gólem Raušer domácí úplně omráčil a bylo jasné, že druhá část bude o tom dohrát svůj poslední zápas doma se ctí.

Druhý poločas to bylo jen o tom dohrát poslední utkání sezóny

Dubští vývojem zápasu byli sraženi na kolena a hosté druhý poločas jednoznačně ovládli. Celek od Dubského rybníka se snažil, ale nervozita a velká nepřesnost se jim posadila na kopačky. Vitějovičtí potvrdili, že na jaře chytli vynikající formu a ukázali to i v posledním kole. Utkání již mnoho nenabízelo a tak za zmínku stojí potvrzení trháku ve dvaapadesáté minutě, když se trefuje vitějovický Penzenstadler. Potom přišlo období hry na středu hřiště, aby v 77. minutě hostující Karel Tremmel trefil pro vitějovické bůra. Domácí se již nezmohou na nic a poněvadž i hosté hrají až moc v klidu, přijde ještě korekce. To domácí Troller vsítil druhý gól Dubských. Účet jara je uzavřen. Dubští by na svou sezónu radši zapomněli, za to Vitějovické musí mrzet podzimní část, kdy postráceli mnoho bodů, za to na jaře to byla parádní jízda, ve které se celek prezentoval výborným fotbalem, který je týmu vlastní.



Sestavy



TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , R. Doubek [-] , R. Doubek [-] , Z. Bednář [-] , J. Vlček [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , P. Novák [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - PRAVDA Milan (N), LUDAČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.