0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hrají v poslední době dobře, nechybělo mnoho a vzali lídrovi bod


Branky


0

Zdíkovští přijeli s puncem vítěze okresního přeboru a na malém hřišti museli ukázat hodně ze svého umění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza, kontaktní fotbal a špatné zakončení obou nabídla tato fáze, která nenudila

Domácí na svém nejmenším hřišti na okrese umí. Zdíkovští to věděli a připravali se dobře. Kontaktní fotbal, dost soubojů a střel. Oba brankáři i s obranou o tomto poločase zamkli a nepustli nic, co by skončilo v síti. U domácích hrál výborně kapitán Topka, který rozděloval míče a snažil se o zrychlení tempa hry. U hostů vynikal Voldřich, který byl všude, ale ani on se neprosadil. Poločas bez branek nenudil a musel se líbit.

Domácí ukázali, proč jsou na jaře v pohodě

I druhé dějství nabídlo bitvu o střed hřiště. Zdíkovští se snažili po křídlech, i průnikovou nahrávku ze středu pole k brance. Mářští byli u všeho, a hosty zdvojovali a padali do střel. Byl to pěkný kontaktní boj, kterým bavili pěknou návštěvu. Čas plynul a Zdíkovští se nadechli k jednomu z posledních útoků. Ten se podařil a Josef Voldřich v 84. minutě prostřelil Muchu v brance Maří. Domácí sehráli s lídrem vynikající zápas, ve kterém sahali po bodu. Zdíkovští ukázali taktický boj a na svou šanci si počkali a vezou domů šťastné tři body.

    Poslední kolo tedy Zdíkovští doma se svými diváky oslaví postup do I.B třídy. Já klukům z Královackého kraje, kde jsem fotbalově začínal, blahopřeji a věřím, že v B třídě budou postrachem všech.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - P. Sýs [-] , T. Rod [-] , D. Chvál [-] , J. Hrabák [-] - Š. Luks [-] , F. Topka [-] - Š. Košnař [-] , J. Stejskal [-] - S. Skalický [-] , M. Macháček [-]

TJ Sokol Zdíkov
V. Carda [-] - J. Pobiš [-] , P. Holzknecht [-] , D. Demeter [-] , O. Kroupa [-] - M. Vondráček [-] , D. Tesař [-] , J. Pešek [-] - J. Fořt [-] , R. Šebánek [-] , J. Voldřich [-]

ŽK: 24. Š. Košnař , 38. T. Hubáček - 58. J. Fořt , 64. D. Tesař , 81. J. Pešek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.