Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 15:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí výhra znamená, že díky lepšímu skóre ze vzájemných utkání se stal králem Teplé Vltavy Hraničář


Branky


0

Borovoladští na jaře předvádí velmi dobrý fotbal a i v předposledním kole pobavili své diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu vsítil Hraničář dva góly a držel otěže zápasu pevně na kopačkách

Borovoladští jsou na jaře ve velké pohodě a předvedli to i v posledním utkání doma. Od začátku to byl domácí tým, který diktoval tempo hry a již ve čtvrté minutě vedl. To Hrazánek našel mezeru ve vltavické obraně a posílá hraničáře do vedení. Za Chalupskou slatí se hrál pěkný fotbal a poněvadž na kurtech za hřištěm probíhal zajímavý tenisový turnaj, byla zde pěkná návštěva. Domácí ji odměnili pěknou hrou i góly. Po vedoucím gólu se domácí moc uklidnili a nechali hosty srovnat hru. Dlouho to byl letní fotbal se vším všudy, který pookřál až pět minut před závěrem této části, když domácí zvýšili Silovským.

 

Druhý poločas byl podobný prvnímu. Domácí měli převahu, byli hodně na míči a hosté nechali nechali svůj dobrý výkon z posledních zápasů zřejmě doma. Borovoladští přidali další dvě branky, které vsítil  v 66 a 77. minutě jejich exstřelec Hovorka, který dokazuje, že stále umí a gólmani se jeho střel musí bát. Hosté korigovali v 72. minutě a to bylo málo.

   Domácí hraničáři se svými diváky rozloučili výborným výkonem a za to jim patřil divácký dík. Tímto se pro letošní rok stává domácí tým i králem Teplé Vltavy, když ze vzájemných utkání vyšli lépe skórem.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, hráč domácích: První i druhý poločas jsme byli o kousek lepší a hráli pohodové utkání, vytvářeli jsme si spoustu šancí a hlavně výborně hrál Hovorka, který je vlastně porazil skoro sám.




Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - M. Dvořák [-] , L. Lebeda [-] , I. Hrazánek [-] , M. Dvořák [-] , J. Petráň [-] , T. Silovský [-] , A. Nahodil [-] , M. Vokurka [-] , V. Hovorka [-] , L. Miko [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Bihari [-] , M. Falář [-] , Z. Frček [-] , J. Bihary [-] , Z. Hődl [-] , L. Psotka [-] , M. Szabo [-] , J. Jirků [-] , V. Hundsnurscher [-] , P. Šindelář [-]

ŽK: 73. J. Miko - 62. J. Bihary .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKO Ladislav (N), FRČEK ML. Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.