FOTO: Volarští zabrali a konečně získali plný počet bodů


Branky


0

Tatran v tomto zápase přesvědčil diváky své i ty z Nebahov, že fotbal hrát umí. Pěkná návštěva viděla solidní výkon volarského týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volarští získali od začátku převahu, kterou v 9. minutě korunoval pěknou brankou nejstarší hráč Tatranu

Volarští chtěli odčinit nákladačku z Maří a do utkání šli aktivně. Získali převahu a ze střední osy perfektně zahrával centry i nahrávky Ondra Nechutný. V 9. minutě Karel Neumann, otec a dobrá duše týmu, vsítil branku. To byla velká vzpruha k nádechu. Tatran se prosazoval dobrou hrou s nahrávkou na oba mladé útočníky Vairicha a Petera. Jenže domácí mají obrovské problémy v koncovce. To co Vairich, Peter či Wimberský nedali, bylo na několik zápasů. No a přišel trest ve 38. minutě, z ojedinělého útoku hosté Františkem Cinádrem vyrovnali. To byla sprcha, ale nakonec hosté toho nevyužili, Volarští se oklepali a ve 44. minutě je brankou do šatny posílá opět do vedení Petr Vairich.

Druhý poločas byl v režii domácích, kteří za úmorného vedra lépe rozložili síly

I v této části hry se nejdřív prosadil Karel Neumann a téměř na chlup přesně časově, když nyní po osmi minutách přidal třetí gól Tatranu. Domácí se uklidnili, byli víc na míči a kontrolovali hru. Fotbal se hrál za úmorného vedra a tak není divu, že to bylo hodně úsporně. Hráči zpod Bobíku hrozili dál, ale Vairich, Peter, Neumann ani znovu Vairich nedali i když u poslední šance na mladého Vairicha zívala polovina branky.

 

Fotbal upadal a poslední čtvrthodinka začala hrubou chybou gólmana hostí  Radka Medřického, kterou brankou potrestal Lukáš Iliev a domácí jdou za ziskem tří bodů. Byla to část utkání, kdy již všichni chtěli skončit. Hosté ještě v 82. minutě Františkem Špánem snížili a to bylo z fotbalu vše. Volarští si vítězství zasloužili, neboť mu šli hodně naproti. Konečně zabrali a Karel Neumann mi hned po zápase řekl. "Dnes super zápas, hráli jsme dobře a konečně fotbal a nyní to jdu spláchnout jedním rezatým."



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Emil Podracký, vedoucí týmu: Dnes jsme se konečně sešli a hráli fotbal. Byl to solidní výkon a bodům jsme šli víc naproti. Bylo to o chybách, které jsme potrestali a taky o srdci a dobré hře. Dnes se nám to konečně povedlo a za to jsem rád a klukům děkuji.

FK BI STAV Nebahovy
Jan Medřický, gólman ve výslužbě: Dnes tragédie. Byl to asi náš nejhorší výkon na jaře. Hráli jsme hodně zezadu, chaoticky a domácím nabídli moc volnosti. Zkrátka se to nepovedlo a z naší strany za tu holomajznu nemůžeme nic chtít. Volarští hráli dobře, zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - KALÍK Michal (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.