D. Lukač 16. (vl.)
J. Voldřich 70.
D. Tesař 75.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro Sokol Zdíkov to byl zápas sezóny, který domácí zvládli na jedničku. Zdíkov slaví postup do I.B třídy!


Branky


16. D. Lukač (vl.) , 70. J. Voldřich , 75. D. Tesař
0

Zdíkovští, i když na jaře nehrají jako na podzim, ale to je logické, neboť formu udržet po celý rok nelze, i přes několik výpadků v důležitých fázích zabrali a právem se radují. Na nejdůležitější zápas sezóny se připravili výborně a byť jsou dvě kola do konce soutěže, mohou již nyní slavit. Náskok domácích je dostatečný tak, že nemohou být předstiženi. Blahopřání patří na rozmezí Králováckého kraje a Šumavy a Sokolové, ať se v I.B třídě daří.

 

   Zdíkovští byli letos od začátku ročníku nejlepším týmem, předváděli výborný fotbal a zaslouženě postupují. Pokud si vezmou ponaučení ze zápasů, kde ztráceli a možná i posílí, nebudou v nejnižší krajské soutěži bez nadějí na úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra byla od začátku typická a jen potvrzovala důležitost utkání

Zápas začal opatrně se snahou neudělat chybu z obou stran. Zdíkovští měli územní převahu a využívali své zbraně - perfektní průnikové nahrávky. Po čtvrhodině hry letí míč do šestnáctky hostí a zde z odkopaváné se míč odráží od hostujícího Davida Lukače do sítě hostí. Vlastní branka hosty dost nalomila a domácí byli na koni. Zdíkovští jsou zkušený tým a hráli i po vedoucí brance stále svou hru ze zabezpečené obrany. Hosté ne, že by hráli špatně, ale sokolové měli perfektní obranu a výborného Cardu v brance. Zdíkovští drželi do konce poločasu jednobrankové vedení a šlo se na přestávku.

V druhé části se dlouho hrálo podle stejného partu, ale závěrečných dvacet minut rozhodlo o vítězství Sokola s razítkem postupu na konci

Hrál se stále solidní zápas, který ozdobil jarní část. Peckáři, byť jaro mají horší, hráli velmi dobře a domácí trápili víc jak hodinu. I ve Zdíkově se hrálo za velkého vedra a jak šel čas, výkon šel dolů, neboť sluneční paprsky braly hodně sil. Zdíkovští v sedmdesáté minutě zvyšují Josefem Voldřichem a nakročili do kraje. Tato branka byla rozhodující pro další vývoj zápasu a hosté pomalu rezignovali. Lhenická rezerva byla letos velmi silná, ale jaro ji zastihlo v nepohodě. Ve Zdíkově však hráči z kraje třešní a jablek ukázali, že jsou fotbalově výborní, domácí trápili v podstatě celou sezónu a právem jsou druzí v okrese. Vše uzavřel v 75. minutě David Tesař.

 

    Účet zápasu byl uzavřen. Po závěrečném hvizdu hlavního arbitra Trněného  je ve zdíkovském kotli zpečetěn postup do kraje. Jako první gratulují domácím hráči soupeře a potom již propuká velká fotbalová radost.

 

    My se připojujeme a přejeme sokolům hodně štěstí a dobrý let v I.B třídě.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
V. Carda [-] - O. Kroupa [-] , D. Demeter [-] , P. Holzknecht [-] - K. Nový [-] , M. Vondráček [-] , J. Zeman [-] , D. Tesař [-] , J. Pešek [-] - R. Šebánek [-] , J. Voldřich [-] -

SK Lhenice B
R. Suchý [-] - P. Trnka [-] , D. Lukač [-] , P. Prokop [-] , M. Mahák [-] , J. Grill [-] , J. Gregora [-] , J. Exner [-] , J. Krotký [-] , V. Wimberský [-] , P. Pořádek [-]

ŽK: 11. P. Trnka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MARTAN Václav (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.