Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas nenasvědčoval tomu, že přijde na volarské hustá kanonáda


0

Mářští měli za sebou výpadek v bodovém zisku a hlavně i herní mizérii. Doma to chtěli s volarským soupeřem změnit. Povedlo se to dokonale a Volarští si vezli od Mářské kaple půltucet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal se snahou eliminovat domácí tlak to byla taktika Tatranu Volary. Vydržela jen poloča

Domácí měli za sebou několik proher v řadě a tak chtěli zabrat. Prvních dvacet minut se hrál vyrovnaný fotbal s minimem šancí. Kontaktní fotbal přímo vybízel k zakončení, ale obranný val domácích i hostí držel pevně. V probíhající dvacáté minutě domácí založili kontr a Milan Vondrášek se prosadil. Mářští se uklidnili, zpřesnili hru a dostávali hosty pod tlak. Volarští se brankou nenechali rozhodit a snažili se o brejky. Byl to vyrovnaný boj, kdy domácí svou šanci využili, ale hosté zahodili i to nejvyloženější, co měli. Přestávka víc vyhovovala domácím a mohli na ni jít v klidu.

V druhém poločase přišla domácí smršť. Ani největší optimista něco takového nečekal a Volarští byli v šoku

První čtvrthodina druhého poločasu pokračovala v duchu prvního. Vyrovnaný boj, kde převažoval fotbal  na středu hřiště. Domácí se pomalu dostávali do varu a hlavně stříleli z každé pozice. Po hodině vyrovnaného boje jako kdyby hostům došli síly a v 65. minutě rozjel Milan Vondrášek svou krasojízdu, když vsítil druhý gól, a za dvě minuty skompletoval hattrick, tím bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Volarští rezignovali a bylo otázkou, kolik jich ještě dostanou. Milan Vondrášek se v 74. minutě trefil ještě jednou a tak se zařadil mezi střelce letošního jara, žádný z nich však nedal čtyři branky v řadě a tak mářský borec drží prim. Domácí byli naladěni na vynikající notu. Do konce zápasu se ještě trefili Martin Macháček v 79. minutě a vše uzavřel v 89. minutě Vojtěch Topka.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - T. Hubáček [-] - M. Macháček [-] , S. Skalický [-] , Š. Luks [-] , D. Kavan [-] , D. Chvál [-] , M. Vondrášek [-] , M. Skalický [-] , P. Sýs [-] , V. Topka [-]

TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - A. Wimberský [-] , D. Dyba [-] , M. Peter [-] , F. Podracký [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-] , V. Tůma [-]

ŽK: 68. L. Hybner .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.