2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační výsledek se zrodil v Horní Vltavici, kde domácí připravili svým divákům velkou fotbalovou radost


Branky


0

U Teplé Vltavy hrají Hornovltavičtí dobře a dokáží překvapit. To v sobotu poznali hráči Šumavských Hoštic, kteří byli domácí urputnou snahou zaskočeni a nenašli na ni odpověď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku to byl ze strany domácích výkon s velkým nasazením a chutí do hry, což na hosty platilo

Hornovltavičtí jsou doma schopni porazit každého a tentokráte se o tom přesvědčili hosté z druhé strany Boubína. Vltavičtí hráli zodpovědně odzadu a snažili se o překonání soupeře střelbou a dorážkou, ale nic z toho nebylo. Hoštičtí se touto taktikou nenechali vyvést a rovněž oni hráli zodpovědně z obrany s pokusy o brejky. Domácí se zahřáli dřív a ve 13. minutě nejlepší hráč týmu Luboš Psotka střílí první branku utkání. Hosté byli poměrně rychlou brankou zaskočeni, ale vltavičtí toho nedokázali využít. Vltavický tým sice tlačí, ale hosté zkušeně otupují tlak domácích a přesnými pasy či častou střelbou podnikají rychlé výpady a to na domácí platí. Svou hru korunují vyrovnáním ve 27. minutě Miloslavem Vašurou. To bylo z první půle vše.

Domácí pokračují ve vynikajícím výkonu a konečně na jaře získali plný bodový zisk

I v druhém poločase se hraje vyrovnané utkání. Oba týmy se soustředí na obranu, ale hostům jakoby kontaktní fotbal pomalu přestal vonět. Domácí tvrdost a znalost hřiště slaví úspěch.  Vltavická bojovnost, nasazení a víc srdíčka byl základ úspěchu. Jak čas plynul, hosté domácí drželi na dostřel, ale ti se na konec dostali k druhé brance, kterou v 77. minutě vsítil opět Luboš Psotka. To byla vzpruha a polití živou vodou. Domácí dřeli a hosté se snažili o vyrovnání. Vltavičtí nakonec tři body vydřeli a po zásluze se radují. Byl to solidní zápas  korunován plným bodovým ziskem pro domácí Vltavany.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - K. Voldřich [-] , J. Peta [-] , Z. Hődl [-] , N. Vardanjan [-] , L. Psotka [-] , J. Bihari [-] , R. Gašpar [-] , M. Szabo [-] , J. Jirků [-] , V. Hundsnurscher [-]

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - L. Jiroušek [-] , J. Altenstrasser [-] , Z. Mráz [-] , M. Vašura [-] , M. Mráz [-] , P. Fleischmann [-] , J. Korbel [-] , M. Klimek [-] , F. Půbal [-] , P. Pahorecký [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - SZABO Jan (N), MRÁZ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.