Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští vedli o dvě branky, ale nakonec neberou ani bod


Branky


0

Hosté mají na jaře výsledky jak na vodě a ve Volarech zažili těžký začátek, když ve 13. minutě prohrávali o dvě branky. Lheničtí ještě v prvním poločase v jeho druhé části srovnali a v druhém poločase strhli vítězství na svou stranu.

   Domácí předvedli výborný výkon, ale nenašli již odpověď na trhák hostí. Jinak dobrému zápasu nepomohl hlavní rozhodčí Zloch, který na obě strany posuzoval zákroky velmi podivně, to ukázal zejména po faulu na domácího Wimberského, který byl dlouho ošetřován a brutální zákrok zůstal bez potrestání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran se v posledních zápasech hodně zlepšil a úvod tohoto utkání to potvrdil. Jenže jak rychle do vedení Tatran šel, tak stejně rychle o něj přišel

Volarští se na jaře hodně zlepšili, ale chybí útočník zakončovatel a rovněž gólman. Když se na nejdůležitějším postu týmu střídají hráči z pole, tak to není ono. Tatran do utkání šel ze zajištěné obrany, kterou řídí bravurně Lukáš Iliev, hráč, který je dle mého názoru nejlepší stoper soutěže. Od něho taky začala první gólová akce, kterou již v sedmé minutě zakončil Milan Peter. Tatran získal převahu a hostující mírný favorit nevěděl, kam dřív skočit. Korunováním tohoto výkonu byl již za šest minut druhý gól domácích, který vsítil Alois Wimberský. Tatran se dostal na koně, ale svůj velký tlak již nezvýraznil. Volarští dřeli, jenže hosté vyztužili obranu, začali srovnávat krok a ve 27. minutě zahrozili tak, že Petr Lukšovský vsítil kontaktní gól. Lheničtí se dostali do mírného tlaku, jejich hru řídil ještě loni hráč Tatranu Michal Sedlák, který byl i u vyrovnání, když namazal Michalu Prokopovi. Hosté využili vše co měli a poločas skončil.

Ve druhém poločase hosté ukázali svou sílu a i když Tatran hrál dobře, tak se projevilo, jak moc chybí stabilní gólman a hlavně útočník zakončovatel

Tatran hrál dobře a poněvadž ani hosté se nechtěli nechat zahanbit, byl to výborný zápas, který kazil jen hlavní rozhodčí Zloch. Hlavnímu arbitrovi to nešlo na obě strany. To po zápase hodnotili i samotní hráči, kteří si stěžovali, že místy nevěděli co od něj čekat, ale dobré bylo to, že i přes tyto nedostatky sudího se nad pískání povýšili a hráli fotbal.

   Hrál se vyrovnaný zápas, kdy to byl boj o střed hřiště. Přechod z obrany do útoku končil na střední ose a dlouho to bylo bez šancí. Tatran měl vynikající možnosti Peterem a Vairichem, ale nedal. Hosté nakonec vytěžili v závěrečné fázi dvě branky. V 77. minutě Michal Sedlák potvrdil svůj dobrý zápas brankou a dost krutý účet domácím vystavil účtenkou EET Ladislav Burda osm minut před koncem. To byla pro domácí Tatran sprcha, stejná jako ta, co přišla z mraků v průběhu zápasu. Volarští se v závěru již k ničemu nedostali a tak i přes výborný výkon body nemají. Nedá se nic dělat a nyní je třeba na sobotní herní výkon navázat za týden a body jistě přijdou.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Kamil Minár, bývalý hráč Tatranu, nyní ve službách Zbytin: Tatran hrál velmi dobře a dnes to byl asi nejlepší zápas jara doma. Škoda, že jsme nedali ještě v prvním poločase další branky. Když hosté srovnali, bylo jasné, že to bude v druhém poločase moc těžké. Moc se mi líbil Michal Sedlák, ten držel hosty a je škoda, že z Volar odešel. Co dodat k druhému poločasu, jalová koncovka a hlavně stabilní brankář, to je to hlavní, co Tatranu chybí.




Sestavy


TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - L. Hybner [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-] , D. Dyba [-] , F. Podracký [-] , M. Peter [-] , P. Vairich [-] , V. Wagner [-] , S. Mach [-]

SK Lhenice B
J. Vágner [-] - L. Burda [-] , J. Gregora [-] , P. Starý [-] , D. Trojan [-] , S. Bečvář [-] , P. Prokop [-] , M. Sedlák [-] , J. Grill [-] , J. Mrkvička [-] , J. Krotký [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - LITVAN Jiří (N), POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.