3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté domácí trápili celý poločas a drželi bezbrankový stav.


Branky


0

Domácí za chladu a zimy jako by se nechtěli zahřát. Za to hoši od Teplé Vltavy jsou na zimu zvyklí a drželi celý poločas domácí na uzdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas vyhovoval hostím.

Průměrné utkání, které na Vitějovickém hřiště nepřilákalo velkou návštěvu to by bylo asi vše co k tomu napsat. Domácí celek vědom si své síly se dlouho hledal a hlavně ne a ne se prosadit střelecky. Vltavický celek hrál bojovně a houževnatě a to stačilo k držení bezbrankového stavu.

Druhý poločas přeci je domácí začali hrát, fyzicky lepší Vitějovičtí na konec berou tři body.

Po šesti minutách druhého poločasu posílá domácí do vedení Miroslav Raušer. Tím celek z pod Osule získává klid a dostal hosty pod tlak. V této fázi jsou domácí jednoznačně lepším týmem a Vltavičtí se jen brání. Vitějovičtí se uklidnili až moc a další branku přidali v 75. minutě Vlčkem. Tím bylo definitivně rozhodnuto o vítězi zápasu. Vše ukončil v 82. minutě Ludačka třetí brankou a tím potvrdil tři povinné body pro domácí, které byli zejména za první poločas vydřené. Hostům patří uznání za houževnatost a za to, že zápasu pomohli držet jeho dramatičnost.



Sestavy


TJ Vitějovice
A. Královský [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , D. Kačírek [-] , J. Vlček [-] (81. J. Mareš [-] ) , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , P. Novák [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - L. Psotka [-] , M. Martan [-] , N. Vardanjan [-] , J. Bihari [-] , V. Hundsnurscher [-] , M. Szabo [-] , P. Šindelář [-] , R. Gašpar [-] , J. Jirků [-] , Z. Hődl [-]

ŽK: 66. R. Gašpar , 75. J. Jirků .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - LUDAČKA Václav (N), SZABO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.