2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední celek tabulky jel do Svaté Maří s cílem uhrát alespoň bod, ale nevyšlo to. Domácí se derou vzhůru


Branky


3. M. Sýs , 14. M. Sýs - 88. J. Jirků
0

Pod Mářským vrchem se hrál před pěknou návštěvou zajímavý fotbal. Hráči obou týmů jsou vyznavači kontaktního fotbalu a předvedli dobrý boj. Naděje hostí byly narušeny již ve třetí minutě, kdy Mářské poslal do vedení jejich nejlepší střelec Miroslav Sýs. Hosté ale nesložili zbraně a dřeli. Jenže Vltavické trápí koncovka a to dost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvěma góly Miroslava Sýse domácí hostům odskočili a stačilo jim to na tři body

Již ve třetí minutě posílá nejlepší střelec domácích Miroslav Sýs svůj tým do vedení. Hosty sice rychlý gól zaskočil, ale zbraně nesložili. Na malém hřišti se hrál fotbal mnoha kontaktů, bez zákeřností a diváci viděli zajímavý souboj. Hosté ale zapomněli ve snaze o vyrovnání na zadní vrátka a za jeich obranu se ve 14. minutě dostal opět Miroslav Sýs a domácí šli do trháku. Ani druhá branka hochy od Teplé Vltavy neskolila a nadále dřeli. Vltavičtí ne, že by složili zbraně naopak se snažili dát branku, ale jejich bolest je koncovka. To co zahodili, bylo na dva zápasy. Do kabin se šlo tedy lépe odpočívat domácím.

I druhý poločas byl zajímavý souboj

Druhé dějství začalo trochu opatrně. Domácí získali převahu, ale Vltavičtí začali důrazně bránit a hlavně nedali Miroslavu Sýsovi vydechnout. Mářští přesvědčili, že jsou zkušený tým a hosty pouštěli na dotřel svého gólmana málo a tak drželi své vedení. Vltavičtí ne, že by nedřeli, ba naopak, ale v koncovce jim to vyšlo až v samotném závěru, když dvě minuty před devadesátkou snížil Jiří Jirků, ale to bylo z jejich strany vše. Za pěkného jarního počasí se ve Svaté Maří Magdaléně hrál pěkný fotbal a diváci byli spokojení.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - P. Sýs [-] , D. Chvál [-] - Š. Košnař [-] , F. Topka [-] - M. Sýs [-] , J. Stejskal [-] - S. Skalický [-] , V. Topka [-] , D. Kavan [-] , T. Rod [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - D. Fehérváry [-] , J. Bihari [-] , V. Hundsnurscher [-] , L. Psotka [-] , M. Szabo [-] , P. Krnák [-] , M. Falář [-] , J. Jirků [-] , Z. Hődl [-] , J. Szabo [-]

ŽK: 37. V. Topka , 55. J. Urbánek - 55. P. Krnák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁŠA Richard - CHVÁL Vlastimil (N), FRČEK ML. Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.