3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 11:00

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytinští chtěli potvrdit dobré výkony posledních kol a proti sousedovi přes Rozvodí to potvrdili


Branky


5. P. Lebeda (p.) , 58. P. Zvonek , 80. V. Šnajdr - 65. D. Dyba , 72. P. Vairich
0

V bojovném utkání se víc štěstí přiklonilo na stranu domácích, kteří se v závěru podzimu pěkně chytli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, který by snesl lepší návštěvu, než ta co byla uvedena v zápise, se vyvíjel vyrovnaně se šťastným koncem pro domácí

Zápas domácí začali náporem, který korunovali již v páté minutě. Domácí se dostali za volarskou obranu a přišlo zatažení za ruční brzdu, tak že z toho byl pokutový kop. Pavel Lebeda se s této situace zpravidla nemýlí a posílá domácí do vedení. Zbytinský celek získal převahu, kterou nedokázal proměnit v další branky. Byli to naopak hosté, kteří se pomalu dostávali do hry, ale jejich koncovka byla mizerná a tak domácí drželi hubený náskok až do konce poločasu.

Druhý poločas nabídl kvalitní fotbal

V druhém poločase se hosté dostali do hry. Získali územní převahu, ale paradoxně se prosadili domácí, když se prosadil bývalý hráč volarské rezervy Zvonek. Volarští se nesložili, pokračovali v nátlakové hře a to se vyplatilo. V 65. minutě David Dyby dostal hráče zpod Bobíku do hry kontaktní brankou Tatranu. Hosté byli ve hře, získali převahu, ale jejich koncovka byla špatná. Dyba, Petr Vairich, ani Luboš Lacina se neprosadili. Až v 72. minutě se dostal do solidní pozici nadějný Petr Vairich a vyrovnává. Domácí se začali o výsledek strachovat a hosté pokračovali v pálení šancí, a to se vymstilo. V závěrečné desetiminutovce se trefuje domácí Vojtěch Šnajdr, který využil nenápadné nahrávky po ose hřiště od Lebedy. To byl pro Volarské velký úder. Domácí se zatáhli a vše nasměřovali do obrany a překonat ji byl najednou velký problém. Vyztužená obrana s jediným hrotem tato taktika domácím vyšla a potvrdili, že závěr podzimu je zastihl v dobré formě.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Pavel Lebeda: Pro nás šťastné vítězství, ale za body jsme moc rádi. Vyšly nám poslední zápasy a dnes jsme snad v pěkném utkání předvedli solidní hru, a fotbal se musel líbit. Dobré hře přispěl i Tatran a díky klukům soupeře za kvalitní zápas.

TJ Tatran Volary
Karel Neuman: Dnes to byl pěkný boj. Škoda penalty, ta nás vykolejila na celý poločas. Nás dnes srazila hlavně koncovka. To co my nedáme, je hrůza. Když jsme vyrovnali, už jsem věřil, že ještě gól přidáme. Jenže po zbytečné chybě, kdy jsme za sebou zapomněli domácího hráče, přišel trest. Domácí potom dobře zahráli v obraně a my se již neprosadili.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - J. Véber [-] , F. Šnajdr [-] , O. Parus [-] - Š. Novák [-] , P. Zvonek [-] - V. Šnajdr [-] , J. Sedlák [-] , P. Lebeda [-] , M. Řehoř [-] , Z. Lenc [-] -

TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - A. Wimberský [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , K. Neumann [-] , M. Peter [-] , L. Lacina [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-]

ŽK: 45. P. Zvonek .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Sýkora Pavol - VÁCLAVÍK Martin (N), POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.