2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledním kole podzimu se sousedské derby lépe povedlo domácím


Branky


0

Pod Mářským vrchem se v sousedském derby střetly týmy, které dělí osm kilometrů. To, že derby nemá favorita, se potvrdilo i zde a domácí, byť byli sázkařskou řečí ti, kteří měli prohrát, udělali výsledkem tiperům čáru přes rozpočet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném zápase rozhodla znalost hřiště a větší chuť po vítězství domácích

Byl to vyrovnaný zápas a jak jinak na malém domácím hřišti zápas plný kontaktů. Hosté se nemohli prosadit přes obranný val domácích, kteří z něho startovali k rychlým brejkům. Jak je tradicí - hodně střel, ale málo na branky. Domácí šli do poločasu s vedením, když se v samotném závěru poločasu trefil David Chvál. Branka do šatny byl pro domácí klid a jasný pokyn do druhého poločasu.

Druhý poločas byl podobný prvnímu a domácí přidali branku jistoty za tři body

I druhý poločas přinesl vyrovnaný boj. Hosté se snažili důrazem a hrou po křídlech přenášet hru, ale domácí byli v obraně velmi dobří a matador Mucha ukázal v domácí brance své kvality. Druhé dějství bylo i svižnější a to i díky brzké brance Skalického z 54. minuty. Hosté byli nuceni víc otevřít hru a hra dostala spád. Mářští jsou doma ale hodně silní a dvoubrankové vedení udrželi až do samého závěru.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - Š. Luks [-] , M. Vondrášek [-] , Š. Košnař [-] , T. Rod [-] , M. Sýs [-] , J. Hrabák [-] , F. Topka [-] , T. Hubáček [-] , D. Chvál [-] , P. Sýs [-]

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - T. Topka [-] , L. Jiroušek [-] , M. Půbal [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , J. Hanzal [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , J. Machulda [-] , F. Půbal [-]

ŽK: 55. D. Chvál , 58. P. Sýs .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.