4:2
(1:2)
3. J. Zbořil
43. J. Miko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumavské derby přineslo zápas jako břitva a domácí po dlouhé době své diváky potěšili


Branky


23. P. Krnák , 47. J. Bihari , 57. m. Frček , 78. J. Bihari - 3. J. Zbořil , 43. J. Miko (p.)
0

Celky centrální Šumavy a na toku Teplé Vltavy předvedly, proč je toto derby tak zajímavé a krásné. Domácí se nadřeli a v druhém poločase otáčeli nepříznivý vývoj zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovoladští ukázali v této fázi utkání, že letošní podzim se jim daří

Od začátku to byl boj, který se hrál v rámci fér hry. Hosté mají fazónu a než se domácí rozkoukali, tak již ve třetí minutě Jan Zbořil předvedl, proč je opět ve střelecké formě a hosté vedou. Domácí se tentokrát nesložili. Přidali na důrazu, srovnali krok a hrál se zajímavý fotbal. Hosté drželi náskok a domácí dobývali Švarcovu svatyni, ten je přiváděl místy k zoufalství svými zákroky. Biháry, Novák a Voldřich neproměnili, aby se ve 23. minutě trefil Petr Krnák. To Vltavické naladilo a stupňovali převahu. Nakonec ale přišlo otřepané nedáš dostaneš a z tlaku domácích přidali druhý gól hosté Mikem.

V druhém poločase se domácí vyhecovali k nejlepšímu výkonu podzimu a otočili skóre

Hned v úvodu Bihari vyrovnává a domácí jsou v euforii. Borovoladští najednou vyklidili pole a tým pod Bázumským masivem se dostal na koně. Vltavický tým získal převahu a po deseti minutách jdou Josefem Frčkem juniorem do vedení. Tato branka je nakopla a od této fáze jsou lepším celkem. Hraje se nahoru dolů a rozměry hřiště více vyhovují domácím, kteří do otevřené obrany hostí podnikají nebezpečné výpady. Hosté se srovnali a snaží se o korekci, domácí tak musí být ve střehu, čímž zápas graduje. Vše ukončil deset minut před koncem opět Josef Bihary a dal gól jistoty. Posledních deset minut přináší ještě několik závarů na obou stranách, aby se po závěrečném hvizdu radovali domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
František Pokorný vedoucí: Dnes to byl parádní fotbal, který se musel líbit. Naši kluci konečně zabrali a jsem rád, že ve slušném boji bereme tři body.




Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
J. Szabo [-] - O. Voldřich [-] , J. Novák [-] , J. Bihari [-] , P. Šindelář [-] (89. J. Peta [-] ) , m. Frček [-] , P. Krnák [-] , V. Hundsnurscher [-] , L. Psotka [-] , Z. Hődl [-] , J. Jirků [-]

TJ Hraničář Borová Lada
V. Beneš [-] - J. Miko [-] , V. Hovorka [-] , J. Zbořil [-] , M. Dvořák [-] , J. Bojer [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , D. Mikuláš [-]

ŽK: 43. J. Jirků , 44. O. Voldřich , 63. P. Šindelář , 85. P. Krnák - 40. L. Miko .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - SZABO Martin (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.