3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola byl v režii domácích, kteří hráli od 33. minuty proti deseti...


Branky


0

... A to byla škoda nejvíc očekávaného zápasu, který se nepovedl ani rozhodčímu Bartákovi. Vrchol podzimu nebyl ozdobou, byť domácí jsou velmi silní a proti desítce hostí, když byl vyloučen Švarc za vražení do soupeře po odpískání, měli sedmdesát minut navrch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Super šlágr se čekal v kraji třešní a jablek, ale domácí ve ktišském prostředí ukázali svou sílu. Zdíkovští by výhrou již pomalu klepali na bránu kraje, ale ještě musí počkat.

    V ktišském prostředí čekala i hostující skupinka fandů velký zápas, ale domácí se připravili velmi dobře a Zdíkovští se divili jak. Několik posil z áčka a pomalý rozjezd hostí způsobil, že již ve dvanáctě minutě Burda překvapil hosty svým průnikem a vsítil první branku utkání. Zdíkovští znervózněli, poněvadž tuto chvilku na podzim ještě neznali. Domácí se uklidnili a když po pěti minutách Pavel Starý zvyšuje na rozdíl dvou branek, bylo to opaření pro hosty. Zdíkovští nemohli za celý poločas najít svůj fotbalový projev, utápěli se ve vlastních chybách a domácí stále hrozili.

 

Po druhé brance se srovnala zdíkovská obrana  a hlavně Švarc v brance držel jejich naději. Byl to úporný a nervózní boj, ke kterému svými chybami přispěl i nepřesný hlavní rozhodčí Barták, což hůř nesli hosté. Vše vyvrcholilo ve třiatřicáté minutě. Hosté se dostávali do průniku, domácí zabránili a ještě zakopli po odpískání nesportovně míč, to neunesl hostující Švarc, který nesportovně strčil do domácího hráče a jelikož to bylo po odpískání byla z toho červená karta. Zdíkovští věděli, že je zle a spílali hlavnímu, že domácí měl dostat aspoň žlutou kartu a dle popisu situace to tak mělo být. Tato událost ovlivnila závěr poločasu, kdy Zdíkovští pod tlakem přidali na tvrdosti a zápas se stal takzvanou holomajznou z obou stran. Vše zachránila poločasová přestávka.

Hosté o deseti dřeli, ale domácí na malém hřišti hráli zkušeně a Zdíkovské již k ničemu nepouštěli

Druhý poločas přinesl fotbalový klid, ale ne fotbal. Domácí vědomi si síly hostujícího týmu se drželi hodně zpět a a vyráželi do brejků. Pro Zdíkovské je Švarc hodně důležitý hráč a bylo vidět, jak jeho myšlenka chybí. Obrana v čele s Janem Kurzem držela naději, ale přechod do útoku váznul a hlavně nevycházela ona průniková nahrávka. Zápas byl v této fázi bojem, který dostal solidní rozměr. Domácí po hodině hry zvyšují na rozdíl tří branek a to bylo rozhodující pro konečnou fázi utkání. Hosté dřeli, ale tentokráte již nedokázali odpovědět. V poslední minutě se Zdíkovu podařilo snížit, ale to bylo vše.

     Domácí vyhráli zaslouženě a tři body pro ně znamenají, že přebor je stále vyrovnaný. První trojka nemá od sebe bodově daleko a to je pro další vývoj v soutěži důležité a tak se diváci mají na co těšit. Jsme v poslední třetině podzimu a tak se jistě ještě nějaké zajímavosti dočkáme.



Sestavy


SK Lhenice B
J. Vágner [-] - V. Wimberský [-] , P. Lukšovský [-] , J. Exner [-] , P. Starý [-] , P. Sládek [-] , M. Sedlák [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-] , J. Motz [-] , J. Krotký [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - O. Kroupa [-] , Š. Kurej [-] , P. Holzknecht [-] - M. Vondráček [-] , K. Nový [-] , J. Pešek [-] , J. Voldřich [-] , D. Tesař [-] - D. Demeter [-] , R. Šebánek [-]

ŽK: 8. M. Sedlák , 67. M. Sedlák , 77. R. Suchý - 23. J. Pešek . ČK: 33. L. Švarc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - LITVAN Jiří (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.