Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarský Tatran když vyjede ven z města, je to téměř vždy o debaklu


Branky


0

V Nebahovech se letos nevyhrává a Tatran Volary zde po loňské desítce tentokráte inkasoval "jen" sedm kulí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebahovské návrší je pro domácí ráj a na Volarech si opět vyzkoušeli nějaké herní varianty

Volary jezdí na zápasy jen s jedenáctkou hráčů, neb náhradníci jsou zejména ve Zbytinách, kam v létě odešli. Tatran hraje podprůměr okresu a jejich postavení již druhý rok neodpovídá tradici fotbalu ve městě. Bohužel to je realita a ve městě pod Bobíkem se možná schyluje k smutnému konci hry s míčem.

Nebahovští začali v pohodě a po minulé sedmičce, kterou nastříleli ve Zbytinách, začali stejně. Jenže to byl kámen úrazu a přesvědčili se o tom, že na půl plynu se nikdo sám neporazí. Do poločasu sice domácí rychle vedli, a po dvaceti minutách to bylo o dvě branky. Domácí se ukolébali s vidinou, že hosté se porazí sami. Volarští předvedli, že fotbal hrát umí a srovnali, což byla výstraha pro Nebahovské.

Hosté odcházeli i fyzicky, byla z toho hra kočky s myší

Volarské vyrovnání bylo vše, co ukázali z fotbalového umění a v této části se již jenom bránili. Nebahovští získali vedení a od tohoto okamžiku bylo na hřišti jedno mužstvo. Volarští se pomalu vytráceli a tak si domácí v závěru mohli vyzkoušet i několik herních variant. Tým hostů je v současné době na velmi špatné fotbalové úrovni a tak se z mužstva, které bývalo ozdobou krajských nižších soutěží, stává fotbalový pravěk. Je nepochopitelné, že si Volarští nechali v létě odejít osmičku solidních hráčů do Zbytin, a vše ještě podtrhl přestup bratří Sedlákových do Lhenic. Domácí Nebahovy jsou nyní zpět ve hře a potvrzují, že jsou tým, který muže míchat závěrečné karty.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary
Karel Neumann: Tohle je stávající stav, který již není o fotbale, ale o přežití. Hrát celý podzim o jedenácti se nedá a pokud se zde neudělá radikální řez, bude fotbalu konec.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , F. Špán [-] , K. Starý [-] - R. Cinádr [-] , R. Černý [-] , P. Rosa [-] (85. J. Hnátek [-] ) , S. Sitter [-] - M. Rosa [-] , R. Medřický [-]

TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , D. Kučera [-] , V. Wagner [-] , M. Peter [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , D. Dyba [-] , L. Iliev [-] , A. Wimberský [-]

ŽK: 45. P. Rosa , 53. R. Černý , 84. R. Medřický , 88. J. Hnátek - 46. L. Iliev , 76. M. Podracký , 87. V. Wagner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - CINÁDR Jiří (N), POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.