Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj střelců Levanský versus Stropnický vyšel pro hráče Dubu, který se blýskl hatrickem


0

Divočina pod Mářským vrchem, tak bych nazval vývoj skóre kvalitního zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté věděli, co je pod Mářským vrchem čeká, a tak vyztužili obranu. Pro domácí to byl těžký oříšek a nastalo trápení. Byl to od začátku vyrovnaný boj

Dubští přijeli s taktikou vyztužit obranu a to se povedlo. Domácí začali dobývání obranné linie hostí rychle a již v sedmé minutě šli do vedení, ale to bylo z jejich strany vše. Hostující obrana zatáhla za ruční brzdu, nekompromisně hlídala domácí střelce a zejména Patr Sýs to pocítil. Hosté po dvaceti minutách srovnali krok i skore a začalo se znovu. Jenže domácí branka vyvedla z tempa a hosté se chopili mírné převahy. Po půlhodině přidávají druhý gól a jsou na koni. Když domácí do poločasu neproměnili ani ty nejvyloženější šance, šlo se do kabin s jednogólovým mankem pro domácí.

Domácím se podařilo dvakrát vyrovnat, ale to bylo vše a závěr patřil Dubu

Byl to velmi dobrý poločas, ve kterém se domácí uklidnili a vyrovnali. Jenže hosté již v minulém kole ukázali zlepšení výkonu a bylo to znát. Dubští zachytávali domácí rozehru a nedali Mářským vydechnout. Zajímavé utkání dostalo dvě zápletky, když Mářští vyrovnali a začali mít navrch. Hosté tentokráte rychle vyrovnali hru a dali další rozdílový gól. To však Mářské nezlomilo a pokračovali dál svou hrou k vyrovnání. To se podařilo a zápas spěl k remíze. Jenže hostující Stropnický si nazul střelecké kopačky a pět minut před koncem utkání vystřelil hostům tři body.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] , J. Hrabák [-] - Š. Luks [-] , P. Sýs [-] , Š. Košnař [-] , R. Skalický [-] , M. Macháček [-] , V. Topka [-] , F. Topka [-] , T. Hubáček [-] , V. Levanský [-]


ŽK: 84. P. Sýs .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - CHVÁL Vlastimil (N), KUBIŠ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.