Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 11:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nebahovští servírovali menu o sedmi chodech a domácím moc nejelo


Branky


37. V. Šnajdr - 16. V. Valouch , 23. P. Rosa , 42. P. Rosa , 49. J. Mráz , 59. K. Starý , 81. M. Jakeš , 88. M. Jakeš
0

Začátek utkání vůbec nenapovídal tak jednoznačné záležitosti. Vše začal první gól hostí, kterému předcházela velká šance domácích. Do poločasu to ještě šlo, ale druhý byl již plně v režii hostí, když domácí rezignovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první minutě měl velkou šanci domácí Matěj Řehoř, ale zakončení se lekl a nedal. Hosté šli do vedení v 16. minutě a od té doby byli lepším týmem

Ve Zbytinách se hraje v neděli dopoledne a tak podle domácí hry chutná i sváteční oběd. Tentokráte jim ho hosté pořádně opepřili. Hned po prvním hvizdu rozhodčího Harvalíka měl po zmatku hostující obrany na noze gól zbytinský Řehoř, ale prázdné branky se lekl a nechal vyniknout mladého Medřického, synovce gólmana hostí. Prvních deset minut bylo ve znamení vyrovnané hry, kdy hosté měli víc prostoru ke střelám Petra Rosy a Radka Černého bez efektu, ale ani domácí nezůstávali pozadu, Lebeda ani Lenc rovněž neproměnili.

 

Nebahovští šli do vedení v 16. minutě Valouchem a to domácím sebralo vítr z plachet. Když svou šanci v 18. minutě neproměnil Šnajdr a vzápětí Lebeda, nastalo domácí trápení. Nebahovští získali územní převahu a byli velmi nebezpeční. Ve 27. minutě Petr Rosa nikým nebráněn pohodlně zakončil hlavou rohový kop a hosté byli na koni. Ve 37. minutě domácí Vojtěch Šnajdr dává kontaktní branku, ale domácí to moc nenakoplo. Hosté hráli dál velmi dobře a výsledkem byl třetí kuriozní gól. Petr Rosa vysokým nákopem, spíš tenisovým lobem z poloviny hřiště chce založit útok hostí, ale ten kuriozně a k údivu všech včetně domácího gólmana Švarce končí v síti. Švarc měl v tento moment jedinou slabší chvilku a musím konstatovat, že on Zbytinské uchránil od daleko vyšší prohry. Poločas tak skončil v pohodě pro hosty.

Po sedmi minutách této části utkání přidali hosté čtvrtý gól Jiřím Mrázem a bylo po zápase

Zbytinští chtěli ještě se zápasem něco udělat, ale nešlo to. Vázla kombinace a nahrávky končily buď mimo hrací plochu, nebo na kopačkách hostí. Ty dirigoval od lajny gólman Medřický v pozici trenéra, neb je ve stavu zraněných, ale syn jeho bratra Radek Medřický v brance byl výborný a plně jej zastoupil. V 59. minutě zvyšuje Karel Starý a je to za bůra, čímž definitivně srazil i ty nejvěrší naděje Zbytinských. Zápas se dohrává a domácí drží od ještě vyššího debaklu Švarc v brance. V závěru přidává Jakeš dvě branky Nebahov a domácí oběd je pěkně hořký.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Pavel Lebeda.: Chtěli jsme hrát s hosty vyrovnanou partii, ale vydrželo nám to jen čtvrthodinky. Vázne nám souhra i kombinace a tím se dostáváme pod tlak soupeřů. Máme pět nových posil a zatím nám jako by chyběla společná herní řeč. Věřím, že to vše zlomíme a bude se nám dařit.Dnes musím pochválit Míšu Švarce, ten nás podržel od ještě většího debaklu.

FK BI STAV Nebahovy
Jan Medřický dnes trenér hostí.: Když domácí v úvodu nedali z jasné pozice gól, byla to pro nás výstraha a vzali jsme ji na vědomí. Vše rozhodl náš první a zřejmě třetí gól, který domácí zastavil v náporu. Ve druhém poločase jsme po čtvrté brance jasně ovládli hru a hráli co potřebovali. Čekali jsme větší boj, ale dnes nám vyšlo vše, co jsme chtěli.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - O. Parus [-] , D. Žárovský [-] - K. Hettner [-] , Š. Novák [-] - Z. Lenc [-] , V. Šnajdr [-] , M. Řehoř [-] , P. Lebeda [-] - F. Šnajdr [-] , J. Véber [-]

FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , K. Starý [-] , F. Špán [-] - R. Cinádr [-] , R. Černý [-] , J. Mráz [-] , P. Rosa [-] - M. Rosa [-] , V. Valouch [-]

ŽK: 38. Š. Novák , 78. D. Žárovský , 80. V. Šnajdr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - TUKA Luděk (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.