2:1
(1:0)
48. P. Prenner st. (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dubu se udála senzace kola i dosavadního průběhu soutěže


Branky


0

Domácí dokonale zaskočili favorita a po výborném výkonu konečně brali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když stoper domácích Miroslav Podlešák mně do odpovědi z minulého kola napsal, že porazí lhenické béčko, moc jsem tomu nevěřil. Realita však nastala - domácí se hecli tak, že dokonale soupeře z druhé strany okresu zaskočili. Oba týmy vědomy si svých sil přizpůsobily zápasu taktiku. Dubští na zabezpečenou obranu a hrát na brejky, hosté na kombinaci a momenty překvapení. Hrálo se svižně se snahou neinkasovat. Dubští hráli na doraz a zápas odmakali. Lheničtí jako by domácí podcenili a byli až moc v klidu. Jenže, když za celý poločas ne a ne dát branku, tak přišla nervozita. Dubští si pečlivě na svou chvilku počkali. Ta přišla ve 22. minutě Bartůňkem. Gól klidu byl pro hosty výstrahou, ale ti na ni nijak nereagovali a pokračovali dál ve výkonu, který jim nesedí. Dubští hráli s chutí a do poločasu udrželi vedení.

Druhý poločas začali hosté proměněním pokutového kopu, což zápas posunulo kvalitou a byl to od této chvíle výborný fotbal

Hosté začali druhou část náporem a již po pěti minutách byl při průniku zastaven ve vápně jejich hráč nedovoleně a sudí Zloch nařídil pokutový kop. Pavel Prenner, kapitán hostí, jej proměnil a nastartoval vyšší kvalitu zápasu z obou stran. Domácí tato situace nepoložila. Začali kombinovat se snahou o přesnou nahrávku do šestnáctky s důrazem na zakončení a poněvadž hosté to vzali za stejný konec, hrál se výborný fotbal. Střelci ale neměli klid v koncovce a tak vše spělo k dělbě bodů. Domácí hráči se nakonec dočkali a v 77. minutě Ladislav Friš překlápí vedení na jejich stranu. Poslední desetiminutovka nabídla finále utkání ve kterém domácí body vydřeli a snad je tato výhra pozvedne k lepším zítřkům.



Sestavy



SK Lhenice B
J. Vágner [-] - J. Krotký [-] , J. Exner [-] , P. Šíma [-] , V. Wimberský [-] , P. Prenner st. [-] , J. Grill [-] , J. Lukač [-] , S. Bečvář [-] , M. Sedlák [-] , P. Lukšovský [-]

ŽK: 48. T. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - BÁRTA Pavel (N), MIKEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.