3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po trestu se do branky vrátil brankář Jarkovský a bylo to znát. Domácí se otřepali ze lhenické desítky


Branky


50. L. Iliev , 64. L. Hybner , 87. D. Kučera
0

Ve Volarech se domácí opět na body nadřeli, ale vítězství je zasloužené. Oba celky dohrávaly v deseti, když na obou stranách byl vyloučen hráč po dvou žlutých kartách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový stav, nervozita a trápení domácích s celkovým herním projevem, u hostů zase špatná koncovka. A tak se nelze divit, že to bylo bez branek

V prvním poločase ležela na Tatranu těžká deka lhenického debaklu. Hosté přijeli do Volar s cílem získat bod a tomu podřídili taktiku. Hrálo se uprostřed hřiště, a byl to velký boj o míč, kdy ani jedna strana toho moc nevymyslela. Domácí hnal dopředu Lukáš Iliev, ale Hybner, Vít Wágner ani Dan Kučera neuspěli a poněvadž ani u hostů se nikdo neprosadil, hrálo se dlouho bez branek. U Mářských byla až moc znát nepřítomnost střelce Miroslava Sýse.

Ve druhém poločase se hrálo stejně jako v prvním, ale po hodině hry přeci jen domácí vsítili branku a dovedli zápas do vítězného konce

Celých šedesát minut hrstka diváků sledovala domácí trápení. Hybner, Iliev ze standardních situací, Kučera, Wimberský ani Dan Kučera nedali ani z nejvyloženějších šancí a tak trápení se prohlubovalo. Hosté hráli velmi dobře d zadu a z rychlých brejků se snažili o překvapení Volarských. Domácí hráli v obraně výborně a hlavně zachytal Jarkovský. V 64. minutě se prosadil nejlepší hráč domácích Lukáš Iliev a poslal je do vedení. Tatran se uklidnil, získal převahu a konečně se začalo dařit herně i střelecky, to když v 64. minutě pojistil vedení Lukáš Hybner a vše zakončil tři minuty před koncem Dan Kučera. Bylo to upracované, ale zasloužené vítězství, které by mohlo domácí nakopnout. Za zmínku stojí, že oba celky dohrávaly o deseti, to když v 51. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě hostující David Chvál, toho v 66. minutě následoval domácí Lukáš Hybner též po druhé žluté kartě.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Karel Neumann, hráč, dnes dvaačtyřicetiletý. Gratulujeme!: Poločas trápení, ale nakonec jsme to zvládli za tři body. Dnes to bylo již o morálce a velké dřině. Hrajeme pořád v jedenácti bez náhradníků a to mně vždy mrzí, hlavně, že to dnes vyšlo a uvidíme dál.




Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - K. Neumann [-] , P. Vairich [-] , D. Kučera [-] , V. Wagner [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , F. Podracký [-] , L. Iliev [-] , A. Wimberský [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - Š. Košnař [-] , J. Balvín [-] , D. Košnař [-] , M. Vondrášek [-] , V. Topka [-] , F. Topka [-] , T. Hubáček [-] , D. Chvál [-] , M. Macháček [-] , J. Kuneš [-]

ŽK: 27. M. Podracký , 52. L. Hybner , 75. D. Kučera - 19. D. Chvál , 49. T. Hubáček . ČK: 66. L. Hybner - 51. D. Chvál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - HÁNA Erik (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.