Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou loňských medailistů přinesl hodně branek a výborný fotbal s vitějovickým ziskem na konci


Branky


0

Zápas kola přinesl naprůměrný fotbal z obou stran. U Blanice se hrálo nahoru dolů a diváci se bavili celých devadesát minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté chtěli ukázat zlepšenou formu a to se jim podařilo. Domácí Slavoj dokonale zaskočili a po zásluze vedli

Zápas, který nabídl vše, co fotbal sebou nese. Od úvodu se hrálo se zajištěných obran, ale kdy již v 8. minutě skóroval domácí Toušek, šla taktika stranou. Oba týmy otevřely herní prostor, zapomínaly na obranu a začaly se dít věci. Hosté přitlačili na pilu a zejména Václav Ludačka hnal své spoluhráče perfektními nahrávkami vpřed. Jiří Doubek, Mareš i Trojan se zastřelovali, aby v 18. minutě bylo srovnáno po parádní akci, jíž zakončil Radek Doubek. Vitějovičtí převzali otěže zápasu, vytvořili si převahu a Radek Doubek zkompletoval hatrick když ve 25. a ve 40. minutě skóroval. Husinečtí byli rádi, že se šlo do kabin.

Domácí zažili o přestávce mytí hlav, které pomohlo herně, ale ne výsledkově

Druhý poločas zahájili Husinečtí ofenzivou a v 50. minutě Maryška dává kontaktní branku. Od té chvíle se hraje výborné utkání, kdy hoši od Blanice zatlačili hosty až pod svůj hrad na Osuli, ale branky nepřicházeli. Když Husinečtí jednak nedali i z těch nejvyloženějších šancí. A také proto, že výborně zamkli obrannou cestu a domácím vázla kombinace. Husinečtí dřeli, ale hosté ukázali, že opět našli formu a nedali domácím nic zadarmo. Když z pokutového kopu dal Radek Doubek svůj čtvrtý gól v zápase bylo rozhodnuto. I když Slavoj dřel, tak již hosty nedohonil, i když v nastaveném čase skóroval Maryška, který tak dal svůj druhý gól v utkání, ale to bylo vše.

    V nádherném zápase se radovali hosté, kteří tak ukázali, že chtějí jít tabulkou výš.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - P. Kůs [-] , L. Novotný [-] , J. Pešek [-] , V. Zušťák [-] , S. Toušek [-] , M. Wágner [-] , I. Štangret [-] , J. Maroušek [-] , P. Zelený [-] , M. Zelený [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Mráz [-] , K. Penzenstadler [-] - J. Mareš [-] , J. Doubek [-] , M. Trojan [-] , M. Raušer [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , J. Klein [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MAJER Pavel (N), LUDAČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.