Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves po druhé na jaře bez bodů.


0

Stěžery se v závěru soutěže opravdu rozjely. Po skalpu prvních Hlušic si připisují i skalp dosavaď třetí Mystěvse. Právě Mystěves střídají na třetí příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté gólovější.

Vydatný déšt ovlivňoval utkání už od samého počátku. Oba celky se s tím ale dokázaly sžít a tak neměl dešť nikterak velký vliv na průběh utkání. Hosté měli ale přece jen ze hry o něco více. Navíc se dokázali v první půli dvakrát prosadit. První gól padl po standardní situaci. Štěpánek zahrával dlouhý míč z přímého kopu na zadní tyč. Tam na něj číhal Vácha a dokázal ho ještě vrátit zpět před bránu na volného Tušice, ten měl už úlohu jednoduchou. Druhý gól padl po brejkovém úniku dvojice Tušic, Karel Vácha. První jmenovaný po uníku poslal míč do vápna, kde si ho Vácha převzal, obehrál obránce a uklidil ho k tyči.

I domácí se ukazovali.

Domácí si dokázali také vypracovat nějaké náznaky šancí, všechny ale končily na skvěle organizované obraně hostů. Hosté se v druhé půli prosadili ještě jednou. A byla to opravdu lahůdka pro oko diváka. Přímý kop, který se odehrával asi 23 metrů od branky domácích, si vzal na starost kapitán Stěžer, Tomáš Tušic. Rozběhl se a do míče se opřel. Svou typickou střelou "raketa země-vzduch" vymetl šibenici domácí branky a stanovil tak konečný výsledek utkání na 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stěžery
Jiří Gabriel (hosté): I přes vytrvalý déšť jsme odehráli utkání na krásně připraveném hřišti. Hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém jsme dokázali my své šance využít. Domácí byli hodně nepříjemný soupeř, ale naší výbornou defenzivní činností jsme je do velkých příležitostí nepouštěli. Když už se do nějaké dostali, tak selhali nebo nás výborně podržel brankář Švehlík. Celkově se nám jaro povedlo. Po podzimní části jsme byli pomalu na "padáka", ale na jaře nám to vyšlo a vyšplhali jsem se až na třetí místo.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - P. Kopuletý [-] , A. Čížek [-] , J. Hanuš [-] (28. T. Valenta [-] ) , V. Brett [-] - F. Hlaváč [-] , M. Linhart [-] , T. Pospíšil [-] , D. Jelínek [-] - J. Havlena [-] , O. Liebish [-] (83. D. Bureš [-] )

TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - J. Ducháček [-] , D. Spielvogel [-] (90. M. Tluka [-] ) , O. Široký [-] , R. Štěpánek [-] - K. Vácha [-] (63. L. Brom [-] ) , T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , R. Schmidt [-] - M. Bílek [-] , J. Gabriel [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.