3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se již potřebovali chytit a snad jim to konečně vyšlo. Utrápený poločas nakonec v druhé části proměnili v zisk důležitých bodů


Branky


78. R. Doubek (p.) , 85. V. Ludačka , 90. R. Doubek
0

Byla to úmorná dřina a krásný fotbalový boj vedený fér, což ukazuje i jediná žlutá karta za celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté umí doma i venku a nebojí se nikoho. To v prvním poločase platilo a domácí zpod Osule zlobili dlouho

Vitějovický tým se stále hledá a potřebuje hlavně body. První polovina zápasu byla ze strany domácích hodně mizerná a jen dokazovala, kde je chyba. Vitějovičtí se na vše moc nadřeli.  Hosté hráli velmi dobře v obraně byl to pro vitějovickou zteč velký problém. Mářští zlobili zejména brejky a domácí se snažili o kombinaci, která nevycházela. Utrápený poločas skončil bez branek.

V druhém poločase hosté stále trpělivou hrou otupili hru domácích, kteří osulskou kletbu neproměňováni ani vyložených šancí zlomili až v posledních dvanácti minutách

Byla to velká dřina. Mářští ukázali, kde je jejich síla a domácí celek zle trápili. Vitějovičtí nehrají špatně, ale na podzim se trápí v koncovce a hlavně v proměňování šancí. Byl to z jejich strany boj do kterého dali srdce.

Celek z od Mářského vrchu hrál podobným stylem a tak se bojovalo až do konce a o všem rozhodla 78. minuta, kdy se nejzkušenější hráč domácích Radek Doubek trefil a prolomil tak konečně dlouhý půst. Mářský tým se ale snažil dál a vše definitvně končí v 85. minutě, když se trefil Václav Ludačka, vše završil v závěrečné minutě a pečetil Radek Doubek.

V bojovném utkání domácí šťastně zvítězili a celek mářských bojovníků moc mrzí, že to nedotáhli k bodu. Vitějovičtí se tímto vydřeným vítězstvím snad dostanou do pohody a půjdou tabulkou vzhůru. Oba soupeře je třeba pochválit za nasazení a výborný fotbal.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Mráz [-] , K. Penzenstadler [-] , J. Doubek [-] - J. Vlček [-] , M. Raušer [-] , R. Doubek [-] - P. Novák [-] - V. Ludačka [-] (80. R. Tobiaš [-] ) , M. Ludačka [-] , J. Vlasák [-] (60. J. Mareš [-] )

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - F. Topka [-] (82. J. Kuneš [-] ) , Š. Luks [-] , M. Skalický [-] , T. Hubáček [-] , M. Sýs [-] , V. Topka [-] , R. Skalický [-] , Š. Košnař [-] , T. Rod [-] , P. Sýs [-]

ŽK: 75. J. Mareš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KRÁLOVSKÝ Ladislav (N), CHVAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.