0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 11:00

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Zbytinách se brankově rozhodlo až v závěrečných deseti minutách, kdy hosté prokázali zkušenost v koncovce. Byť dohrávali o deseti


Branky


0

Celek hostí přijel jako velký favorit, ale domácí jej až do osmdesáté minuty nepustili k ničemu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas ukazuje, že domácí se na peckářskou rezervu dobře připravili a sehráli s ní výborný poločas

Domácí se připravili na rezervu hostí velmi dobře. Malé hřiště, které je plné kontaktů, hostím nesvědčilo a nedokázali se dlouho srovnat s domácí agresí a rychlým přístupem. Střely z dálky, zblízka, ani to nepomohlo, když obrany i oba gólmani Švarc a Suchý vše zastavili. Byl to úporný boj, kde techničtí hosté se celý poločas trápili s dobře organizovanou hrou domácích. Výsledek bez branek odpovídal průběhu dobrého zápasu.

Druhý poločas nabídl pro domácí tragický závěr

I druhé dějství se hrálo zodpovědně ze zadu. Domácí stále volili tvrdý, agresivní fotbal s důrazným napadáním. Vše v rámci fér hry a hosté se trápili. Martin Sedlák i Václav Wimberský byli dobře střeženi a domácí dřeli. Jenže Lebeda, Vojtěch Šnajdr, ani Patrik Zelenka se neprosadili a když ani hosté nevyužili nejdříve Martinem Sedlákem, poté jeho bratrem Michalem, ani Wimberským své šance, schylovalo se k překvapivé remíze.

Pro domácí mělo hrát i vyloučení Petra Sládka ze 62. minuty, když ve zjevné brankové šanci zastavil domácího hráče, ale ani to domácí nedokázali využít. Hosté se zatáhli a na svou šanci si počkali. Úder přišel v 80. minutě z kopačky nejzkušenějšího hráče hostí Jiřího Růžičky, který vsítil první gól, který o všem rozhodl. To domácím sebralo vítr z plachet a kouzlo zbytinské obrany bylo odčarováno. Hosté využili domácího zaskočení dokonale nejdříve v 86. minutě Martin Sedlák a v nastaveném čase Václav Wimberský dokonali kolaps domácích, pro které je tato prohra moc krutá a neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Jenže to je fotbal a zkušení střelci hostí ukázali, kde je jejich zabíjácká síla.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Pavel Lebeda, záložník domácích.: Já nevím, co k tomu říci. Dřeli jsme jak koně, měli přesilovku a Lhenické drželi dlouho na dostřel. Jenže v závěru vše rozhodl jejich první gól, ten nám vzal vítr z plachet. Nedá se nic dělat a je třeba rychle zapomenout na prohru, ale ne na výkon, který dnes byl výborný.




Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - A. Lohynský [-] , O. Parus [-] , D. Žárovský [-] (82. P. Zvonek [-] ) - P. Lebeda [-] , P. Zelenka [-] , K. Hettner [-] , Š. Novák [-] - V. Šnajdr [-] , M. Řehoř [-] - F. Šnajdr [-]

SK Lhenice B
R. Suchý [-] - V. Wimberský [-] , J. Krotký [-] (84. J. Grill [-] ) , P. Šíma [-] , J. Růžička [-] , R. Sura [-] , P. Starý [-] , L. Burda [-] , P. Sládek [-] , M. Sedlák [-] , M. Sedlák [-]

ŽK: 45. Š. Novák , 80. K. Hettner - 25. P. Sládek , 69. M. Sedlák . ČK: 62. P. Sládek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Heinzl Václav - TUKA Luděk (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.