Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů, které se velmi dobře znají, vždy přináší atraktivní fotbal


Branky


0

Husinečtí jsou stále tým, který bude míchat kartami v boji o postup. Hosté mají dle výkonnostní křivky letošní podzim v nižších sférách, ale v Husinci sehráli výborný part.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sice vedli, ale hosté do přestávky naklonili zápasové váhy na svou stranu

Souboj dvou známých celků přinesl výborný fotbal, ve kterém Nebahovští, i když prohrávali, byli do poloviny tím, kdo dirigoval. Po vyrovnané čtvrthodince se v 15. minutě prosadili domácí a šli Jiřím Ťápalem do vedení. Husinečtí ale nedokázali hosty zatlačit a ti se pomalu vymanili z převahy domácích, aby ve 27. minutě vyrovnal Petr Rosa. Hosté získali mírně navrch, a když i domácí přidali na obrátkách, hrál se pro diváka výborný zápas. Hosté hráli organizovaně a do konce poločasu šli ve 44. minutě brankou do šatny, získali vedení Vladimírem Valouchem. Tím se první dějství skončilo.

Domácí hned z první vážné akce vyrovnali a do dvou minut obrátili vedení na svou stranu

Jak vidíte, druhý poločas začal parádně pro diváky. Domácí srovnali Jaroslavem Maryškou skóre a během chvíle Marcelem Zeleným obrací vedení na svou stranu, aby hosté dokázali srovnat. Karlem Starým. Závěrečná půlhodina byla ve znamení vyrovnané hry. Trenéři i hráči si zřejmě ale řekli, že branek již bylo dost. Ne, že by se měl divák nudit, ale hrál se zodpovědný fotbal, kde již nikdo nechtěl přijít o body. Do konce utkání se již skóre neměnilo a tak šest branek a remíza na konci je dobrá hlavně pro hosty, které by mohla nakopnout do jarní formy.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - M. Předota [-] , J. Doležal [-] , E. Rauscher [-] , J. Maryška [-] , J. Pešek [-] , R. Tichý [-] , J. Ťápal [-] , P. Zelený [-] , M. Zelený [-] , L. Novotný [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - K. Starý [-] , J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , J. Mikeš [-] - R. Černý [-] , V. Valouch [-] , J. Mráz [-] , P. Rosa [-] - M. Rosa [-] , S. Sitter [-]

ŽK: 10. J. Doležal , 80. E. Rauscher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZLOCH František - MAJER Pavel (N), ROSA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.