Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohalice nakonec vítězí.


0

V prvním poločase se ještě domácí nedokázali prosadit. Nakonec si ale připisují snadnou výhru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně vyrovnaný první poločas.

Hosté nepřijeli do Dohalic v úplně optimálním složení. Přesto podali nadstandardní výkon a po celou dobu prvního poločasu byli domácím rovnocenným soupeřem. Oko díváka moc šancí nevidělo, spíš ojedinělé náznaky. Domáci vypadali, že si myslím, že jim vítězství připadne k nohou samo, ale ono ne. V prvním poločase se tedy toho moc velkého neodehrálo, výsledek tak zůstal nezměněný 0:0.

Tři slepené góly pomohly.

V druhé půli už domácí zlepšili pohyb a nejspíš našli i chuť do fotbalu. Dostávali se mnohem více do finální fáze, předváděli hezké kombinační akce. Navíc se jim podařilo v krátkém časovém úseku třikrát skórovat. A tak se mohli uklidnit a zbytek zápasu už dohrávat. Poté přidali ještě jednu branku a stanovili jasný výsledek utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dohalice
Vladimír Novák, předseda (domácí): Domácí se důstojně rozloučili se sezónou.




Sestavy


TJ Sokol Dohalice
J. Čížek [-] - J. Taichman [-] , K. Kulhánek [-] , Z. Minich [-] (82. Y. Rusyn [-] ) , T. Novák [-] - M. Gazdík [-] (57. D. Janďourek [-] ) , P. Zapadlo [-] , M. Nesvačil [-] (76. J. Macháček [-] ) , P. Pišl [-] - L. Lindr [-] (55. D. Juran [-] ) , D. Zeman [-]

FK Kratonohy B
T. Holoubek [-] - J. Sadílek [-] , A. Březina [-] , K. Jakubec [-] , M. Kotek [-] - F. Josef [-] , M. Šiška [-] , M. Veselý [-] , M. Pozler [-] - L. Veverka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.