Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovoladští potvrdili, že na podzim hrají velmi dobře domácí favorit byl nepříjemně zaskočen.


Branky


0

Divoká remíza se zrodila za trvalého a místy silného deště pod Osulí. Hosté kterým voda a těžký terén vyhovoval dali domácím lekci a po zásluze si vezou bod k hornímu toku Teplé Vltavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se výborný fotbal, kdy hosté předvedli vynikající presink a napadání rozehrávky domácíh a tím otupili jejich tlak. Byť Vitějovičtí o branku vedli bylo to stále vyrovnané.

V loňském roce domácí hosty dvakrát deklasovali a rovněž letos se čekal podobný vývoj. Jenže tým z centra Šumavy hraje solidní fotbal a zlobí favority. Borovoladští se pustili do domácích bez bázně a hany a ti nevěděli jak na to. Po čtvrhodince hry, kdy se hrál vyrovnaný zápas najednou hosté podnikli výpad a Jan Zbořil je posílá do vedení. Na štěstí Vitějovičtí  se dlouho netrápili a v 17. minutě vyrovnal Radek Doubek. Tím byla odstartovaná zajímavá přestřelka na těžkém terénu. Vytrvalý a místy silný déšť komplikoval všem hráčům rozehrávku či snahu o rozehru. Místy to byly i gagy jak z éry němé grotesky, ale bohužel to tento terém nabízí i ve vyšších soutěžích. Ve 27. minutě se opět prosazují domácí a jdou do vedení, Miroslavem Mrázem ale i zde to má jepičí život a tentokráte jsou to hosté kteří rychle srovnali a to ve 30. minutě Janem Zbořilem. Vyrovnaný duel pokračuje a domácí jdou ve 38 minutě do vedení zásluhou Martina Klomfara. Tento gól měl být startem k velké převaze domácích, ale nebylo to tak. Do poločasu již žádná změna nepřišla a čekalo se, co nabídne druhé dějství.

Druhý poločas patřil Hraničářům, kteří překvapivě získali převahu a sahali pod Osulí po třech bodech.

Druhý poločas se hrál v domácí křeči. Nepříjemný terén, který neumožnil jejich typickou kombinaci byl doslova vodou pro mlýn hostujících kopaček. Víc jak dvacet minut tvrdého těžkého boje nenabídl ex fotbal z obou stran. Čím déle se domácí trápili tím se hostům hrálo víc v klidu. Borovoladští i když prohrávali šli za vyrovnáním a pomohl jim k tomu i špatný výkon domácích. Když se pomalu načínala poslední část zápasu, v 64.minutě hosté udeřili a vyrovnali Janem Bojerem. Hostům narostly křídla a bylo jich plné hřiště. Získali převahu a domácí Dvořák v brance musel ukázat mnohé ze svého umění, ale v 77.minutě to byl opět Jan Brojer a posílá hosty do vedení. Z domácími to vypadalo v této chvíli zle a hosté sahali nejen po třech bodech a zadělali na senzaci. Fotbal se, ale hraje devadesát minut a domácí nechtěli prohrát a zvýšeným úsilím vyrovnali hru a v poslední minutě utkání i skóre to, když se prosadil Karel Penzenstadler.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - V. Ludačka [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] - M. Raušer [-] , J. Vlček [-] , R. Doubek [-] - P. Novák [-] , M. Trojan [-] - J. Vlasák [-] , M. Klomfar [-]

TJ Hraničář Borová Lada
M. Dvořák [-] - J. Bojer [-] , J. Zbořil [-] , M. Vokurka [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , J. Miko [-] , J. Petráň [-] , J. Kočí [-]

ŽK: 44. L. Miko , 67. J. Miko . ČK: 5. V. Ludačka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KLEIN Jaroslav (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.