Sokol Zdíkov se představil v Dubu ve velmi dobré formě a domácí ho u známého rybníka dokázali držet na uzdě co síly stačili, ale na body to nestačilo.


0

Zdíkovští i v Dubu předvedli proč jsou letos pasováni na největšího favorita postupu. Od začátku za to vzali a jž ve 13. minutě šli do vedení, zápas tím dostali pod kontrolu a byť se domácí snažili na výborně hrajícího soupeře nestačili. Celek Dubu přes porážku sehrál se Zdíkovským celkem dobrou partii a domácí hráči zápas odjezdili a odmakali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdíkov hrál výborně od prvních minut byl lepším týmem, měli míč pod kontrolou a rychle získal územní převahu. Dubští se snažili hrát ze zabezpečené obrany a hrozit s brejků a standardních situací. Tato taktika domácím docela vycházela a Zdíkov nechtěl pouštět na dostřel, ale bohužel již ve 13. minutě napřáhl zpoza vápna Pešek a nádhernou střelou do pravého horního rohu branky překonal bezmocného Nováka. Zdíkovská radost neměla dlouhé trvání a domácí našli rychlou odpověď to, když za čtyři minuty Stropnický zahrával rohový kop, míč zakroutil na přední tyč do branky a ten tam k překvapení všech zaplul. Ve 23. minutě vrátil vedení hostím Voldřich když po krásné průnikové přihrávce, kterou mají hosté dokonalou dostal míč za obranu obstřelil domácího brankáře. Zdíkov i nadále tlačil ale bez efektu. Velké šance měl i domácí tým a Soumara dvakrát vychytal brankář Švarc. A jak je fotbalem dané nedáš dostaneš to nejdříve zdíkovský Zimmermann zahodil obrovskou šanci a domácí vzápětí přešli ve 43.minutě k protiútoku a Stropnický napřáhl za vápnem a nádhernou ranou vrátil nerozhodný stav. Brankář hostí Švarc se natahoval seč mohl ale na krásnou střelu nemohl v žádném případě dosáhnout.

I druhý poločas byl v režii hostí, ale domácí stále dřeli. I když na body nedosáhli nemají se za co stydět a rovněž jim patří dík za kvalitu zápasu, který byl nad průměrem okresu.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu prvního. Hosté drželi míč a Dubští se snažili čekat na  chybu. Jenže hosté v této fázi nejenže byli herně lepší, ale tlak stupňovali. V 61. minutě se podél levé postraní čáry protáhl založník hostí a naservíroval míč před odkrytou branku a pro Šebánka nebyl problém poslat hosty opět do vedení. Dubští se snažilit vyrovnat a  otevřeli hru přeskupili řady a systém a přešli na tři obránce. Celek domácích dlouho držel tímto tahem s hosty krok, ale Zdíkov naděje domácích zhasl v 86. minutě, když Voldřich až na třikrát překonal domácího brankáře a stanovil konečný stav zápasu.

  Zápas snese vysoké hodnocení. Z obou stran to byl nad průměrný výkon, kterým hosté ukázali svou sílu. Domácí si za svou snahu a nasazení zaslouží rovněž dík.

Poděkování Miroslavu Podlešákovi za vynikající spolupráci při vzniku tohoto reportu. Děkuji.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Miroslav Podlešák kapitán domácích.: Věděli jsme, že nás čeká težký soupeř a to se potvrdilo. Troufám si říct, že Zdíkov nebude mít v letošním ročníku konkurenci. Ale neměli to u nás jednoduché podali jsme bojovný výkon ovšem ve druhém poločase už scházely i síly. Spoluhráče bych chtěl pochválit všichni makali a bojovali na sto procent. Veřím že pokud budeme konečně kompletní tak začneme sbírat body. Za výkon v dnešním utkání bych chtěl zvlášť vyzdvyhnout oba brankáře Nováka se Švarcem. A také střední záložníky na straně hostí Peška a od nás Stropnického.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - BÁRTA Pavel (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.