Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po volarském hráčském exodu v úvodních kolech se do týmu vrátili matadoři a ti předvedli proti velmi silnému týmu hostí jak se hraje srdcem.


Branky


0

Volarští s Karlem Neumannem v brance, Michalem Pospíšilem a Lukášem Hybnerem, kteří již ve svém věku mysleli spíš na zápasy staré gardy sehráli s Hoštickými velmi dobrý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I hosté nebyli kompletní, ale domácí šli plně za svým a snažili se o zisk tří bodů i když jim první poločas podle představ vůbec nevyšel.

První poločas byl velmi vyrovnaný a přinesl spíš boj než fotbal. Volarští se pomalu dostávali do obrátekl a na svém hřišti velkých rozměrů se snažili hosty co nejvíce roztahovat. Lukáš Iliev se snažil svými nahrávkami a dobrou rozehrou přes Davida dybu a Víta Wágnera dostat co nejvíc před branku soupeře, ale byla to dřina. Hosté hráli od zadu zodpovědně se snahou o brejky. Volarští se trápili v koncovce a nemohli se prosadit ani s těch nejvyloženějších šancí. Hostům tato taktika vyšla, když již ve 12. minutě šli Tomášem Topkou do vedení. Domácí byli zaskočeni a na dlouho je to vykolejilo. Trvalo to celý poločas a jen díky dobré obraně, kterou perfektně dirigoval Lukáš Iliev nebylo branek víc. Do poločasové přestávky šli v lepší náladě hosté.

Domácí trenér po přestávce poslal do hry Lukáše Hybnera, změnil herní systém a volarští přidali nejen na tempu, ale konečně začali střílet branky.

Po jedenácti minutách druhého poločasu se gólově prosadil domáci Dan Kučera a to volarské nastartovalo k solidnímu výkonu. I zde se hrálo za trvalého deště, ale hřiště je nyní v dobré kondici a tak se dál hrál pěkný fotbal. Po pěti minutách ukázal Lukáš Hybner svou zkušenost v koncovce a obrací skóre ve prospěch Tatranu. Od tohoto okamžiku dal Volarský tým vzpomenout na dobré časy a začal hrát svou dobrou kombinační hru. Další fáze utkání byla v režii Tatranu a svůj dobrý výkon potvrdil brankou Vít Wagner. Dvě branky na vrch již byl dobrý signál k bodové jízdě. Pod Bobíkem se hrál dobrý zápas a tři body pro domácí potvrdil Michal Pospíšil, kdy i on zhodnotil své dlouhodobé fotbalové zkušenosti. Domácí si již výsledek hlídali i když hosté ještě v 82. minutě Zdeňkem Mrázem snížili, ale to bylo vše. Vzruch ještě přinesl nastavený čas ve kterém byl hlavním rozhodčím Tomášem Bartákem vyloučen hostím po druhé žluté Lukáš Jiroušek.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Karel Neumann tentokrát gólman: Dnes jsem si to v brance užil, nejen dirigentskou taktovkou - smích, ale hlavně je to výhrou. Musím říci, že dnes to bylo dobrý a zejména Lukáš Iliev nás držel ve hře dozadu perfektně. V druhém poločase jsme zabrali a konečně máme tři body.




Sestavy


TJ Tatran Volary
K. Neumann [-] - M. Pospíšil [-] , D. Kučera [-] , L. Iliev [-] , D. Dyba [-] , V. Wagner [-] , F. Podracký [-] , M. Peter [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , A. Wimberský [-]

FC Šumavské Hoštice
F. Půbal [-] - J. Hodina [-] , L. Jiroušek [-] , J. Vávra [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , M. Procházka [-] , M. Klimek [-] , T. Topka [-]

ŽK: 64. S. Mach , 84. M. Pospíšil - 35. L. Jiroušek , 73. J. Hodina . ČK: 92. L. Jiroušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - KALÍK Michal (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.