Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas přinesl to čemu se říká drama s infarktovými chvílemi pro oba trenéry.


Branky


0

Sedm, branek, vytrvalý déšť a solidní boj z obou stran viděli diváci od loňských týmů předních pozic okresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše začalo v šesté minutě radostí hostí, domácí dokázali rychle vyrovnat, ale hosté v další části ukázali proč jsou tak dobří.

Domácí po nevýrazném začátku soutěže chtěli zabodovat na plno, ale proti dobře hrajícícm Peckářům to měli těžké. Hrálo se za vytrvalého deště na těžkém, ale solidním terénu. Hosté šli již v 6. minutě do vedení a ukázali svou sílu. Tým se v týdnu posílil o bratry Michala a Martina Sedlákových z Volar a bylo to na útočné síle znát. Oba hráči jsou kreativní a nebezpeční v koncovce a Martin Sedlák ukázal jak velkou střeleckou posilou  bude. Zajímavý poločas, kdy hosté byli lepší v kontrole míče a Michal Sedlák rozděloval spolu s Pavlem Prennerem krásné nahrávyk, kterými zejména Martin Sedlák společně s Václavem Wimberským ohrožovali Radka Medřického v brance domácích ve střehu. Poločas hosté ovládli a po zásluze vedli o dvě branky.

Druhý poločas přišlo mytí hlav domácích, kteří se zvedli, vyrovnali, ale na body nedosáhli.

Ve druhém poločase Nebahovští přišli na hrací plochu po řádném mytí hlav a to zabralo. Najednou se hra změnila, nebahovští ovládli hru, byli lepší na míči a zatlačili peckáře před svou branku. Bylo jen otázkou času, kdy přidají kontaktní branku, která přišla po dvaceti minutách této fáze a vsítil ji Radek Černý.  Domácí se tak nastartovali k velkému náporu a hosté  nevěděli jak na domácí hru reagovat. V této fázi byl celek Nebahov k nezastavení a vytěžil s toho vyrovnání v 78. minutě Jiřím Mrázem. Bohužel to bylo vše, po velké jízdě na konec přišla únava a hosté pomalu srovnali krok.  Vše směřovalo k dělbě bodů, když Prenner našel Martina Sedláka a ten na úvod v novém působišti skompletoval hatrick. Tím se rozhodlo o vývozu bodů z Nebahovského návrší dolů do kraje třešní.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] (89. J. Medřický [-] ) - K. Starý [-] , L. Cinádr [-] , P. Pešek [-] , J. Mráz [-] - D. Nový [-] , J. Hnátek [-] , R. Cinádr [-] , R. Černý [-] - S. Sitter [-] , R. Medřický [-] -

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - L. Burda [-] , J. Exner [-] , K. Lukeš [-] , V. Wimberský [-] , P. Sládek [-] , M. Sedlák [-] , P. Prenner st. [-] , M. Sedlák [-] , J. Grill [-] , J. Krotký [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - ROSA David (N), MIKEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.