Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dvou těžkých zápasech, které domácí zvládli za šest bodů si v tréninkovém tempu vylepšili pozici v tabulce.


Branky


0

Domácí Zdeněk Mráz se blýskl hatrickem a od šedesáté minuty se tým ze Šumavských Hoštic prosadil hrou na půl plynu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytinští po dvou kolech získali tři body v Dubu, v minulém kole podlehli velkému favoritu ze Zdíkova, nejeli pod Boubín pro body, ale se snahou hrát otevřený fotbal.

Domácí začali letošní ročník velkolepě a po třech kolech jsou spolu se Zdíkovem neporaženi. Po dvou těžkých zápasech si se Zbytinami poradili i když v prvním poločase hosté zlobili. Již v 11. minutě načal Zdeněk Mráz svůj střelecký účet, ale hlavně dostal domácí do klidu a k tlaku. Zbytinští se snažili a chtěli s hoštickými držet krok. Jenže domácí tým pod vedením nestárnoucího Vladimíra Pešla jede a hosté to poznali. Ve 20. minutě domácí přidali druhý gó Jiřím Hanzalem, ale ani to hosty nezlomilo. Zbytinští stále hráli aktivně a ve 28. minutě vsítili Liborem Václavíkem kontaktní branku. Hoštický tým však reagoval zvýšeným úsilím. Dostal hosty pod stálý tlak a do poločasu přidal Michal Klimek třetí branku. Zbytinští se již na moc nezmohli a domácí šli v pohodě na poločasovou pauzu.

V druhém poločase fotbalovější domácí získali velkou převahu a Zbytinským začali rychle ubývat síly. To předznamenalo domácí sólo o pěti chodech.

Druhé dějství bylo plně v režii hráčů z vršku nad Vimperkem. Domácí celek začal soupeře z pod Svaté Magdalény válcovat. Od 53. minuty nepustili zbytinské k ničemu a když v této minutě vsítil Zdeněk Mráz čtvrtý gól domácích bylo rozhodnuto. Hoštický tým ubral na aktivitě a v pohodě zápas již dohrál. V tréninkovém tempu skompletoval Zdeněk Mráz hatrick a zápas skončil až nezaslouženým debaklem hostí. Jenžel to je fotbal a ten předvedli v sobotním horkém odpoledni zejména domácí.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
K. Tůma [-] - L. Jiroušek [-] , M. Muzika [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , J. Hanzal [-] , M. Hrabák [-] , J. Markovec [-] , J. Altenstrasser [-] , M. Klimek [-] , V. Pešl [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - A. Lohynský [-] , F. Šnajdr [-] , O. Parus [-] - P. Zelenka [-] , Š. Novák [-] , P. Lebeda [-] , L. Václavík [-] - V. Šnajdr [-] , M. Řehoř [-] - D. Žárovský [-]

ŽK: 43. J. Markovec , 68. M. Hrabák - 72. L. Václavík , 78. Š. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - VINCÍK Josef (N), ZVONEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.