Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Tatranu pokračuje ve velkém pádu a ve Zdíkově skončilo trápení jedenáctky z pod Bobíku devíti zásahy v jejich brance, kdy domácí Václav Zimmermann pokořil hosty šesti góly.


0

Vše začalo ve třetí minutě, kdy domácí Václav Zimmermann si udělal na hřišti střelnici a zvládl v každé části zápasu hattrick. Zdíkovští hosty nešetřili a vylepšili si výrazně skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v síti hostí dali zápasu ráz. Utkání, které kdysi bylo ozdobou přeboru se stalo zásluhou domácích jen vzpomínkou.

Hosté přijeli jen s jedenácti hráči a věděli že, po dvou domácích těžkých prohrách to budou mít ve Zdíkově velmi složité. A bylo. Zdíkovští hrají od začátku soutěže velmi dobře a netají se tím, že chtějí postoupit výš. Zápas, který byl kdysi ozdobou okresního přeboru i B. třídy se nehrál a zbyly jen vzpomínky. Domácí totiž vše utli již ve třetí minutě, kdy Václav Zimmermann zahájil svůj střelecký den. Do poločasu tento hráč zkompletoval hattrick a jeden gól přidal Jiří Pešek. Za půlhodiny bylo po zápase a domácí přešli na úsporný režim a hráli v treninkovém tempu.

V druhém poločase přidal Václav Zimmermann druhý hattrick a diváci tipovali desítku.

Ta ovšem nepřišla, ale i ta z místního bufetu byla velmi chutná. Zdíkovští předvedli i v treninkovém tempu, že je fotbal baví a rezignujícím hostům přidali na cestu ještě bůra za druhý poločas. K střelci dne se přidal David Tesař se dvěma góly, ale desítku již nestihli. Utkání, které slibovalo jinou příchuť domácí proměnili v exhibici jako při nedávné Arabela show a pobavili své diváky pěknou hrou i góly, kdy mnohé z nich by mohly být i hitem roku. Zdíkovští si tak výrazně vylepšili i skóre a pevně se uasazují v čele přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - J. Kurz [-] , J. Zeman [-] , O. Kroupa [-] , Š. Kurej [-] - K. Nový [-] , V. Zimmermann [-] , J. Pešek [-] , J. Voldřich [-] , D. Tesař [-] - D. Demeter [-]

TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - D. Dyba [-] , V. Wagner [-] , P. Vairich [-] , L. Svintek [-] , F. Podracký [-] , M. Peter [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , A. Wimberský [-] , K. Neumann [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MARTAN Václav (N), POSPIŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.