2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 15:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Borových Ladách se hrál solidní zápas s třemi body pro domácí na konci.


Branky


0

Borovoladští konečně zabrali což ukázali již minulý týden pod Mářským vrchem a svůj dobrý výkon potvrdili i doma a se silným celekem z Nebahov ukázal všem, že fotbal hrát nezapomněli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase to byl vyrovnaný souboj na obou stranách. Domácí měli v závěru mírnou převahu, kterou vyjádřili brankou do šatny.

Domácí v minulém kole předvedli konečně solidní výkon a zbrali tak, že si odvezli po velmi dlouhé době body z venku. Tento zisk chtěli potvrdit i doma a na silný tým z Nebahov se dobře připravili. Od úvodních minut se hrál na Šumavě pěkný fotbal. Borovoladští i hosté z Nebahov vycházeli ze zajištěných obran, kdy domácí velmi dobře bránili nebezpečného Petra Rosu a od závěru npoločasu i nebezpečného Cinádra. Aktivní způsob boje, kdy domácí nečekaně zkrátili hřiště čímž útočné hosty zaskočili. Zejména ofsajdová past fungovala velmi dobře. Přišli i šance, ale ty končili buď za brankou, nebo u obou gólmanů. Domácí se se v závěrečné desetiminutovce nadechli k náporu, získlai převahu, kterou korunovali brankou do šatny, když se střelec Zbořil rozpomněl na lepší časy.

Druhý poločas byl podobný prvnímu, i když hosté se snažili tentokráte rychlá branka v úvodu tohoto poločasu dodala domácím potřebný klid.

Druhý poločas začal náporem domácích, které branka ze závěru prvního poločasa dostala do hry. Borovoladští získali převahu a začala velmi dobře fungovat záloha a s tím i mezihra. Po pěti minutách se k míči dostal Bojer a přidal druhý gól. Domácí se uklidnili a začali se tlačit k brance hostí.  Juřík, Tran Van Trieu, Zbořil  a opět Juřík si vytvořili dost šancí, ale své šance neproměnili a to jako by domácím vneslo na kopačky neklid. Hosté však tentokráte nenašli účinnou protizbraň na celek domácích hraničářů. V závěrečné fázi se celek Nebahov snažil, ale domácí obrana včetně  golmana Dvořáka vše ustála a tak po zásluze body zůstaly v centru Šumavy.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Josef Brabec bývalý funkcionář klubu.: Vývoj utkání i jeho výsledek odpovídají předvedené hře obou celků a já jsem, rád že konečně zase hrajeme fotbal.




Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
M. Dvořák [-] - J. Bojer [-] , J. Zbořil [-] , A. Nahodil [-] , V. Tran [-] , P. Juřík [-] , M. Smatana [-] , M. Horejš [-] , T. Silovský [-] (38. M. Vokurka [-] ) , J. Petráň [-] , L. Miko [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - P. Pešek [-] (50. M. Jakeš [-] ) , J. Mráz [-] , J. Mikeš [-] (38. L. Cinádr [-] ) , F. Špán [-] - R. Černý [-] , P. Rosa [-] , V. Valouch [-] , R. Cinádr [-] - S. Sitter [-] , M. Rosa [-]

ŽK: 16. V. Tran , 20. A. Nahodil , 48. M. Vokurka , 89. J. Zbořil - 45. L. Cinádr , 78. M. Jakeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MIKO Ladislav (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.