Dub nasázel Volarům pět fíků


0

Hosté z Duba přijeli do Volar odčinit domácí porážku z úvodního kola proti Zbytinám a co napravovat měli i hráči Volar. Domácí vysoká porážka s Husincem také nebyl start do nového ročníku, jaký by si Volarští představovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy od začátku utkání chtěly hrát aktivně. Hosté se snažili držet balon na zemi a hrát kombinační fotbal naopak domácí spoléhali na dlouhé balony za obranu a rychlé protiútoky. Bylo k vidění několik zajímavých situací na obou stranách hřiště. Hostům dělal v úvodu utkání velký problém rychlý levý záložník domácích Volar, ale vše vždy nakonec vyřešili ať už obránci nebo pozorný brankář Pravda. V 17. minutě utkání měli hosté k dispozici výhodu rohového kopu a ze skrumáže v malém vápně vypadl míč před osamoceného stopera hostů Podlešáka který tvrdou ranou propálil vše co mu stálo v cestě a otevřel účet zápasu. 

 

Hosté se po vstřeleném gólu uklidnili a začali získávat převahu i jistotu na své kopačky. První poločas měl na okresní přebor slušnou úrověň. Hosté více drželi míč a domácí se dál snažili čekat na chybu kterou by mohli využít. Ve 29. minutě se k exekuci volného přímého kopu po faulu na hráče Duba u levé postraní lajny postavil Podlešák a jeho velice nepovedný centr na přední tyč k překvapení všech skončil v síti. A tak mohl kapitán hostů oslavit svoji druhou branku v utkání, nutno dodat s pořádnou dávkou štěstí. Když pak domácí stopeři nabídli velkou šanci Stropnickému, který ji nepromněnil ač se řítil sám na brankáře šlo se do kabin za stavu 0:2 z pohledu domácích.

 

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Hosté drželi míč více na svých kopačkách a nepouštěli Volarské do žádných šancí na korekci skóre. V 63. minutě po rohovém kopu dotlačil balon potřetí do sítě domácíh Soumar. A když pak v minutě 64. minutě po drzém průniku upravil hostující Valhoda na 4:0 bylo po zápase. Domácí působili odevzdaným dojmem a do útočných akcí se dostávali jen po chybách hostujích hráčů. Branek v síti Volar mohlo být klidně více, ovšem třeba jasný pokutový kop po faulu na pronikajícího Kocourka z nepochopitelných důvodů vytáhl hlavní rozhodčí mimo vápno. A hlavně několik velice slibných útočných akcí Dubských zastavil zdvižený praporek asistenta z řad domácích. Nutno podotknout, že ve spoustě případů se o ofsajd v žádném případě nejednalo. Úrověň zápasu nadále klesala a za zmínku už stál jen gól z 83. minuty kterým hostující R. Bartůněk upravil na konečných 0:5.

 

Hosté z Duba podali především v prvním poločase dobrý výkon na kterém bylo patrné velké zlepšení oproti zápasu v prvním kole a rozhodně mají na čem stavět. Pokud dokáží na první poločas ve Volarech navázat dále tak mohou být vyrovnaným soupeřem komukoliv třeba hned favorizovanému Husinci v dalším kole. Naopak domácí Volary mají rozhodně o čem přemýšlet protože 0 bodů a skóre 1:13 po dvou domácích utkáních není vůbec dobrým začátkem letošního ročníku.

 

Autor: Miroslav Podlešák



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠVARC Vladimír (N), ŠTĚPÁNEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.