4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 14:00

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkovští si přinesli jarní formu i do nového ročníku a hned na úvod deklasovali spolufavorita soutěže z Vitějovic


Branky


0

Ve Zdíkově se od loňského jara mnohé změnilo a fotbalově vyrostlo. Celek, který procházel hlubokou krizí, najednou změnil tvář a začal předvádět nejlepší fotbal v soutěži. Na jaře až na jednu výjimku celek obral o body téměř všechny včetně postupujícího Záblatí a nakonec z toho bylo třetí místo právě za Vitějovickými. Do letošní sezóny jde tým s jasnou vizí, hrát pěkný fotbal.  A pokusit se o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pešek poslal Zdíkov do vedení

Byla to taková pomalá rozkoukávaná od obou. Tím, že se oba týmy velmi dobře znají, nechtěl nikdo udělat chybu. Jak hráči zpod Osule, tak domácí chtěli zahájit opatrně ze zajištěných obran. Zdíkovští však hned z prvního útoku vsítili branku Jiřím Peškem a získali klid. Hosté byli zaskočeni, ale měli stále dost času něco s utkáním udělat. Zdíkovská obrana však byla pevná a i když se Vitějovičtí snažili o vyrovnání končili právě na obranné formaci domácích, která pracovala pružně a zejména hodně aktivně. Domácí blok byl podpořen hráči ze zálohy a tak zónu, kterou vytvořili hosté, nemohli překonat. To však neznamená, že by Zdíkovští zalezli a jen se bránili, nic takového, tým hrál stále svoji hru, kombinace s průnikovou nahrávkou, nebo brejky a  hosté museli být ve střehu. Byl to zajímavý fotbal, který se divákům líbil.

V druhé části domácí již hosty nepustili k ničemu a fyzickým fotbalem hosty přehráli

Domácí zahájili druhé dějství jako přes kopírák prvního a z prvního souvislého útoku přidali Danielem Demeterem druhý gól a s Vitějovickými bylo zle. Hosté se snažili, dřeli, ale v pohodě hrající domácí jim moc nedovolovali. Hosté změnili rozestavení, udělali i střídání, ale na rozjeté Zdíkovské to nestačilo. Vitějovické je nutno pochválit, že i za nepříznivého stavu dřeli a snažili se být ve hře. Jenže Zdíkov ukázal, kde bude jeho síla. Celek je na tom velmi dobře kondičně, fotbalově předvádí nejlepší hru, která je organizovaná od zadních řad po útok a hlavně dokáže jej elasticky měnit, což se dnes moc nevidí. Tým je velmi dobře složen a všichni mají chuť do hry. To Vitějovičtí pocítili v další fázi hry, když dřeli a snažili se o kontaktní branku, tak v 57. a 79. minutě Arpád Gašpar vše zastavil svými trefami do černého. Na úvod sezóny se ve Zdíkově odehrál výborný zápas, ve kterém domácí ukázali svou sílu.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - O. Kroupa [-] (62. L. Lebeda [-] ) , Š. Kurej [-] (46. D. Demeter [-] ) - P. Holzknecht [-] , D. Tesař [-] , K. Nový [-] , J. Pešek [-] - R. Kurej [-] (75. M. Vondráček [-] ) , A. Gašpar [-] , J. Vašíček [-] , R. Šebánek [-] -

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Klomfar [-] , M. Raušer [-] , J. Penzenstadler [-] , P. Novák [-] (60. J. Vlček [-] ) , J. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , K. Talafous [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-] (50. R. Kunc [-] )

ŽK: 81. D. Tesař .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MARTAN Václav (N), DOUBEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.