Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celý loňský ročník byl ve Volarech tím nejhorším v historii a tak se čekalo, jak tým začne ročník nový


0

Volarští dostali hned na úvod soupeře, se kterým by se měli prát o postupové příčky, ale všechno bylo jinak. Tatran nastoupil jen s jedním náhradníkem a v prázdninové době ani netrénoval a to bylo znát. Když jsem se minulý víkend u nás na slavnostech ptal několika hráčů, jak jsou připraveni na tento víkend, tak ani nevěděli, že začíná soutěž. Tatran zahájil tak jak loni skončil a po předvedeném výkonu se dostává až na samé dno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli v nejsilnější sestavě a s chutí. Rozdíl ve výkonnosti byl markantní od prvních minut a tak k Blanici si vezou Husinečtí plný bodový zisk a vylepšené skóre

Ve Volarech se loni táhl týmem problém dvou týmů. Po sezóně skončila rezerva s cílem změnit herní styl a hlavně docházku k zápasům. Jak je vidět ani jedno nevyšlo a Tatran se bude i letos zmítat ve velké fotbalové krizi. Husinečtí vstoupili do utkání s velkou chutí a předvedli pěkný fotbal. Tým od Blanice ukázal, že i letos bude patřit k týmům silné čtyřky se snahou postoupit. Volarské delirium začalo již po pěti minutách, kdy se trefil Igor Štangret a načal střelecké hody pod pálejícím sluncem.

 

Za velkého vedra hosté předváděli, že jsou kondičně dobře připraveni a v podstatě volarským prvních pět minut nepůjčili míč. Ve 13. miniutě Miroslav Vágner přidává druhý gól a načíná svůj třígolový zápas. Byla to hra kočky s myší. Domácí se sice dostali na chvíli do hry, ale ne před branku Husince. Hráči od Blanice si dělali na hřišti co chtěli a slabý výkon domácích jim k tomu jen nahrával. Ve 35. minutě Vazur přidává třetí gól hostí a je rozhodnuto. Domácí se do poločasu a vlastně do konce zápasu k ničemu nedostali a v podstatě rezignovali na cokoli.

V této části si hráči od Blanice udělali ve Volarech střelnici a vyšperkovali svůj výkon až na osm branek.

Druhé dějství se dohrálo z povinnosti. Volarští se zlomili a neměli fotbalově na to, aby hosty nějak zastavili. Byl to marný boj, kdy bylo vidět jak rozdílná byla příprava v letní době. Zatím, co domácí se pomalu nescházeli, hosté trénovali, hráli turnaje i přátelská utkání. Herní kvalita tak byla znát a hlavně i přes velké vedro měl celek Husince stále chuť do hry.

 

Druhý poločas byl plně v režii hostí kteří přidali ještě pět gólů a Miroslav Vágner skompletoval hattrik. Domácí gól vsítil v 73. minutě Alois Wimberský, snad jediný hráč domácích, který měl chuť hrát. Vstup do soutěže je tedy pro celek Tatranu velký propadák a kdo si myslel, že Volarští budou hrát o špičku tabulky, tak se hodně mýlí. Krize pokračuje a tak fotbal se ve městě, kde se chlubili velmi kvalitní hrou a byli ozdobou krajských soutěží, se stává sportem, o který není zájem a divácky není atraktivní. Husinečtí výkonem na čtvrt plynu dali domácím lekci z jednoduchosti a herní kvality a po zásluze si vedou domů tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Karel Neumann, hráč: Od začátku bylo jasné, jak to dopadne. Tady se přes léto téměř nic nedělo a tak to ani jinak dopadnout nemohlo. Bohužel místo, abychom se dali dohromady a začali tvořit nový mladý tým, bude to asi podobné loňskému roku.




Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - D. Dyba [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , A. Wimberský [-] , V. Wagner [-] , M. Pospíšil [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , K. Neumann [-] (80. M. Peter [-] ) , L. Iliev [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - V. Brishten [-] , I. Štangret [-] (77. E. Rauscher [-] ) , P. Zelený [-] , M. Wágner [-] , M. Vazur [-] (75. M. Předota [-] ) , L. Novotný [-] (80. J. Maryška [-] ) , R. Tichý [-] , J. Maroušek [-] , R. Kneifl [-] , J. Pešek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - ŠVARC Vladimír (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.