Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery doma poráží vedoucí Hlušice.


0

Dva pokutové kopy, které s přehledem Gabriel proměnil rozhodly o výsledku utkání Stěžer s Hlušicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlušice nastoupily v oslabené sestavě.

Hosté jsou už jasným vítězem Okresního přeboru. Do zápasu tedy nastoupili hráči, kteří toho moc v této sezóně nenahráli. Od úvodu teda byly lepší Stěžery a diktovaly tak tempo hry. Úvodní branka padla z pokutového kopu. Pokutovému pokupu předcházela situace, kdy si Gabriel obhazoval hostujího obránce a ten evidetně zahrál rukou. Rozhodčí tedy nařídil penaltu a tu právě Gabriel proměnil, 1:0. Zbytek poločasu se už jen dohrával.

Další penalta.

Krátce po změně stran byl ve vápně host zatažen Vácha. Rozhodčí posoudil situaci jako faul a tak se odehrával už druhý pokutový kop v zápase. K exekuci se opět postavil Gabriel a opět se nemýlil. Třetí hřebíček do rakve přidal Karel Vácha. Jeho staší bratr Jakub nejprve protančil kolem pokutového území a svou individuální akci vyšperkoval přihrávkou právě na Karla. Karel už se tváří v tvář brankáři nemýlil a uklidil míč po zemi k tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
Jiří Gabriel (domácí): Hosté určitě nepřijeli v kompletní sestavě. My jsme předvedli docela dobrý výkon, který vycházel ze zajištěné obrany. I když je pravda, že vlastními chybami v rozehrávce, jsme Hlušicím několikrát zbytečně odevzdali balón. První dva góly padly z pokutových kopů. Někteří hráči Hlušic se sice rozčilovali, ale podle mě se jednalo o jasné penalty. V první situaci hrál bek Hlušic ve vápně rukou, která byla nad úrovní hlavy. U druhé penalty byl Karel Vácha evidentně držen. Jsem rád, že jsme v posledním zápase před domácími fanoušky zvítězili a příští týden nás čeká velký boj v Myštěvsi.




Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - J. Samšeňák [-] , A. Mlateček [-] , J. Ducháček [-] , D. Spielvogel [-] (46. R. Štěpánek [-] ) - T. Tušic [-] , M. Bílek [-] , J. Vácha [-] , J. Gabriel [-] (82. M. Tluka [-] ) - P. Hantsch [-] (77. M. Samšeňák [-] ) , K. Vácha [-]

SK Čechie Hlušice
S. Strýhal [-] - M. Svěcený [-] (59. J. Trejbal [-] ) , J. Trejbal [-] (77. M. Průcha [-] ) , M. Šimůnek [-] , E. Pařízek [-] - R. Vlášek [-] , J. Špaček [-] , R. Kyral [-] , J. Trejbal [-] (77. M. Průcha [-] ) - M. Holman [-] , J. Soumar [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.