Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby hradeckých rezerv se rozstřílela Slavie.


0

Favorit utkání byl jasný, takovou kanonádu ale čekal nejspíš jen málo kdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na první gól ještě dokázali zareagovat.

Hosté měli podle očekávání lepší vstup do utkání a po zásluze se dostali i relativně brzy do vedení. Na tuto branku ale domácí ještě dokázali zareagovat a tak nic nenasvědčovalo tomu, co se bude odehrávat dál. Slavie od této chvíle měla zápas ve své režiji. Na vyrovnávací gól ihned reagovala gólem vedoucím a tak byl brzy stav utkání 1:2. Do konce poločasu se prosadili hosté ještě jednou. Zbylé šance skončily neproměněny. Navíc závěr poločasu se už pouze dohrával a nenabídl moc pohledného.

Tady už se Slavie rozjela.

Dva brzké góly hostů znamenali jediné, domácí dočista rezignovali a hráči Slavie si tak mohli dělat v podstatě co chtějí. Domácím se povedlo ještě alespoň přidat jednu čestnou branku. Ta znamenala ale pouze snížení na 2:8. Od té chvíle i hosté trochu ubrali na tempu a navíc se trochu zhoršili v koncovce. Výsledek ale mohl být daleko vyšší. Diváci si ale určitě přišli na své.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové B
V. Vašata [-] - M. Sajvera [-] , J. Vrabec [-] , J. Bonhard [-] , L. Kaplan [-] - M. Klčo [-] , J. Jindra [-] , P. Došek [-] , Z. Vošvrda [-] - V. Berger [-] (61. J. Jaška [-] ) , A. Jarotek [-]

FC Slavia Hradec Králové B
D. Ende [-] - M. Jaroš [-] , V. Šimůnek [-] (58. R. Čejchan [-] ) , T. Ibrmajer [-] , M. Klicnar [-] (69. J. Linhart [-] ) - V. Schejbal [-] (58. O. Filipi [-] ) , O. Doležal [-] , T. Kašpar [-] (75. D. Veselý [-] ) , J. Homolka [-] - D. Mitana [-] (64. P. Kašpar [-] ) , J. Mukařovský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.