Velešínské béčko po pauze čtyřikrát úřadovalo


Branky


0

Po bezgólovém prvním poločase se vzchopili hráči rezervy Velešína a čtyřmi přesnými trefami rozhodli o své výhře. Dva góly vstíil Lefan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény: Utkání mělo jednoznačný průběh. Domácí jako vedoucí tým tabulky byl od počátečních minut jasně lepší. Velešínské "letiště" nám dělalo obrovské problémy a gól visel ve vzduchu pomalu při každé akci domácích. Nebýt v brance perfektního Růžičky, tak by nebyl poločasový výsledek bez branek, ale minimálně 5:0. Druhá půle vypadala obdobně jako ta první s tím, že hned 3 minuty po přestávce dokázal konečně vyzrát na Růžičku domácí Schneider. Využil jeho prvního zaváhání při výběhu a přelobboval ho. Bohužel za dalších osm minut bylo pro nás zle. Při dalším z mnoha nákopů za naší obranu vyběhl brankář Růžička s úmyslem hasit nebezpečí a přitom padl po nohy jednomu z útočících hráčů domácích a putoval pod sprchy. Do branky jsem nakonec putoval já sám, ale moc šťastná volba to nebyla. Domácí nám během 15 minut nasázeli tři branky a bylo hotovo. Poslední dekáda zápasu se spíše už jen dohrávala z povinnosti bez větších šancí. Jak jsem již zmiňoval na začátku, tak domácí byli jasně lepší a výsledek je pro nás ještě milosrdný. Z našich řad musím vyzdvihnout brankáře Růžičku, který chytal famózně, byť utkání nedohrál. Od domácích je to těžké, přišlo mi že jejich kolektivní výkon nemá chybu, ale přehled s jakým hraje "Zaty" odzadu je to, co nám schází.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - PETR Daniel (N), ROZKOŠNÝ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.