Lipno rozdrtilo hosty z Horního Dvořiště


Branky


0

Třikrát Víšek, dvakrát Sládek, dvakrát Panský a jednou Schober. Lipenští si poradili se svým soupeřem, jenž s potížemi vůbec složil základní jedenáctku, rozdílem třídy a slaví další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Dvořiště
Asistent trenéra Z. Kemény: Co k dnešku říct. Již počet omluvenek (Olah F., Gabor, Huřťák, Smějsík, Šafránek, Fuka, Karala) dal před zápasem vědět, jak se bude zápas asi ovíjet. Horko těžko nás dorazilo dvanáct, když "motorkáři" kluci Pechů přijeli až 5 minut před zápasem. Do prvního gólu jsme měli i víc míč na kopačkách, ale pak už se to sesypalo. Domácí na co sáhli, tak to jim tam padlo. Člověk si pořád říkal, to není možný, jak lehce přes nás procházejí. Sem tam byl z naší strany světlejší okamžik, ale domácí prostě hráli prim. Jedno vítězství nám nelze upřít a to nejhezčí gól večera, když se nádherně do šibenice z 25 metrů trefil sváteční střelec Pecha starší. Fakt nemá cenu vyjmenovávat všechny šance, poněvadž jich bylo hodně a utkání se muselo líbit hlavně divákům. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství a jestli takto budou pokračovat, tak je jen těžko někdo porazí. Nevím jestli lze někdo extra z naší strany vyzdvihnout. Asi jako správný kapitán Venca Měchurů si odehrál svůj standard a vyčníval nad ostatními. Z řad hostů by byl výběr několikanásobný, ale asi Ondra Csavoj a Milan Víšek dělají Lipno tím, čím je.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Gondek Štefan - BÉDÁK Miroslav (N), SIVOK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.