Ploszův herecký koncert zastínil i hattrick Kotlára


Branky


2. L. Plosz , 7. J. Plosz , 47. F. Olah , 51. F. Olah , 62. J. Plosz , 72. J. Plosz , 81. J. Plosz - 18. M. Kotlár , 26. M. Kotlár , 64. M. Kotlár
0

Horní Dvořiště v útočném utkání přestřílelo soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk KEMÉNY - hrající asistent trenéra: Do utkání jsme vlétli a už po 90 vteřinách vedli, když se trefil z poza šestnáctky L. Plosz, ke kterému se odrazila od obránce hostí jeho vlastní původní střela. V útočných choutkách jsme nepolevili a výsledek se dostavil za dalších pět minut, když zatáhl z pravé strany do šestnáctky míč Olah F. a z jeho přihrávkou na malé vápno neměl kanonýr Plosz J. problém a zvýšil na 2:0. Hosté však zbraně nesložily. Podařilo se jim během dvaceti minut srovnat, když se dvakrát prosadil Kotlár Martin po našich hrubkách ve středu pole a dvěma brejky nedal brankáři Růžičkovi šanci. Toto s námi otřáslo a hosté začali být o chloupek lepší. Naštěstí pro nás přišel zkrat druhého Martina Kotlára v dresu hostů, který nevybíravým chováním vynadal rozhodčímu a putoval předčasně do kabin. To běžela 34. minuta. Toto vyloučení se ukázalo jako klíčové. Od této doby bylo na place jen jedno mužstvo. Do přestávky už gól nepadl, ale prakticky hned po přestávce bylo rozhodnuto. Nejprve si vzal slovo Olah F., který v rozmezí čtyř minut vsítil dvě branky po milimetrových přihrávkách našich středních záložníků Venci Měchurů, respektive "táty" Radka Olahů. Poté začal úřadovat Plosz J., který nejprve zužitkoval kolmý pas za obranu od svého bratra Lukáše. Hostům se poté ještě jednou podařilo snížit, když se opět trefil Kotlár Martin a završil tak svůj hattrick. Plosz J. nechtěl zůstat pozadu a tak nejdříve zužitkoval vysunutí od Gabora a poslední gól vsítil po nejhezčí akci zápasu, když zakončoval akci na jeden dotek mezi ním a F. Olahem, kteří prošli tímto způsobem celým obraným pásmem hostí. Vyjmenované jsou jen gólové šance, poněvadž i těch nególových bylo spousta. Mohl by o tom povídat hlavně L. Ploszu, který zazdil doslova několik tutovek. Koho dnes vyzdvihnout, je těžké, všichni makali ,ale nad ostatními vyčnívalo bratrské duo Ploszů. Z řad hostí pochválím Martina "Cícu" Kotlára, za něhož výkon hovoří hattrick.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hybner Jan - SIVOK Jan (N), SIVÁK Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.