Zápas plný zvratů vyšel lépe domácímu Světlíku


Branky


0

Vyrovnané utkání se dalo čekat na půdě Světlíku, kam přijely Malonty. Hostující tým by každý, kdo sleduje okresní přebor, před sezónou na tento zápas pasoval do role jasného favorita, ale Malontům se stále nedaří najít formu, a tak utkání nemělo žádného favorita. Čtěte náš report ze zápasu, který byl plný zvratů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný otevřel skóre

Začátek utkání byl v jasné režii domácích, kteří na Malonty doslova vlítli. K vidění bylo mnoho příležitostí, které však domácí neproměnili v gól. Světlík pohledně kombinoval a hostující fotbalisté se jen dívali, jak míč prochází mezi nimi.

 

První velkou šanci měl Novotný po čtvrt hodině hry, který si zpracoval dlouhý míč, odstavil si obránce a brankáře obstřelil, ale míč naneštěstí pro domácí orazítkoval pouze tyč. Následovala série několika pěkných střeleckých pokusů z řad domácích, ale ani jedna střela nerozvlnila síť.

 

Hosté se v polovině první půle osmělili a vytvořili si sérii rohových kopů, díky kterým domácí Dynamo na pár minut zatlačili. Malonty byly dokonce blízko ke vstřelení branky, ale poté, co se jednomu z hostujících hráčů podařilo brankáře Skipalu prostřelit, tak míč odkopával obránce Farkota do břevna, od kterého šel míč na rohový kop.

 

Ve 34. minutě se diváci dočkali první branky! Hüttner našel pěknou průnikovou přihrávkou kapitána Adama Novotného, který se prosmýkl mezi obránci a následný samostatný únik umístil k tyči a otevřel skóre, 1-0!

 

Malonty se dočkaly vyrovnání dvě minuty před poločasovou pauzou, kdy se prosadil Tomáš Faltus a za stavu 1-1 se šlo poté do kabin.

 

 

Malonty vstřelily brzký gól, ale Světlík otočil skóre

Hosté vstoupili do druhé půle nejlépe, jak mohli, protože se jim podařilo vstřelit hned po třech minutách druhého poločasu branku! F. Píškovo hrubici potrestal svým druhým gólem v utkání Tomáš Faltus a hosté dokonali obrat ve skóre, 1-2! Obdržená branka domácí Světlík zaskočila a na pár minut to byli oni, kdo se více bránil, než útočil.

 

Vyrovnání přišlo v 55. minutě! Po nakrátko rozehraném rohovém kopu přišel centr z kopačky Hüttnera, ve vápně se odrazil míč na jeho hranici, na které číhal Jan Houska, který umístěnou střelou vyrovnal na 2-2!. O další tři minuty dokonali obrat také domácí, kteří otočili skóre ve svůj prospěch na 3-2! Hüttner rozehrál rohový kop, míč si našel Ondřej Dědič, který parádní hlavičkou poslal domácí znovu do vedení!

 

Novotný měl v průběhu druhé půle další příležitost ke skórování, ale na své zakončení neměl příliš mnoho času, a tak míč bez problémů lapil brankář Bílý.

 

Malontům se podařilo srovnat v 75. minutě, kdy po pěkném pasu poslal míč prudkou střelou do šibenice Martin Beneda a bylo opět vyrovnáno, 3-3!

 

Když už to vypadlo, že utkání skončí 3-3, tak se ujal míče opět agilní Novotný. Pět minut před koncem utkání ho vyslal parádním pasem Dědič, kapitán domácích obešel dva obránce a do protipohybu brankáře rozvlnil síť, 4-3 pro domácí! 

 

Hosté už na tuto branku nedokázali najít odpověď, a tak v pohledném utkání slavili tři body domácí!



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Tento zápas byl pro nás poslední před zimní přestávkou, věděli jsme, že hrajeme o body pro nás důležité, a to se zvládlo. Soupeř nám dal góly, které jsme mu darovali po našich školáckých chybách, ale i tak jsme to ukopali. Děkuji všem a těším se na zimní přípravu. Hráč zápasu Novotný.

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Zápas jako takový hodnotit ani nemá cenu. Góly jsme soupeři darovali svými chybami, ale co je nutné napsat, je to, že zápas v druhé půli hrubým až nechutným způsobem ovlivnil domácí rozhodčí Štefan Gondek. Před zápasem by mu člověk dal korunu, jak plakal, že zápas pískat nechtěl a hlavně aby bylo všechno fér. A pak provede prasárnu, kterou jsem v životě neviděl, když vytáhl po zákroku, který se odehrál metr a půl ve vápně, balon za vápno s tím, že faul na našeho hráče se odehrál mimo vápno. Pokud by jsme zcela jasnou penaltu proměnili, šli by jsme do vedení na 4:3 a kdo ví jak by to dopadlo, ale to tento člověk pokřiveného charakteru nemohl dopustit. Za mě zápas na jasnou plichtu. Mělo to skončit 4:4.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gondek Štefan - VINCÍK Jiří (N), HUBENÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.