Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovčice doma dostaly pětigólovou nálož.


0

Hosté ze Stěžer si alespoň zastříleli a odváží si z Lovčic pohodové tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující favorit lepší.

Od úvodního hvizdu byli hosté lepším celkem. Dařila se jim kombinace a svého soupeře jasně přehrávali. Uvodní gól padl ze standardní situace. Přetažený centr Bílka vracel na přední tyč Gabriel a k propadlému míči se dostal Vácha a propálil domácí hráče. Na 0:2 zvyšovali hosté po rychlém brejku. Dvojice Mokrejš - Karel Vácha, kombinací přelstila domácí obranu a Mokrejš už měl před sebou jednoduchou úlohu, trefit prázdnou branku.

Druhý poločas ovlivnila červená karta.

Domácí se do šancí v podstatě nedostávali. V druhém poločase navíc uviděl jejich hráč druhou žlutou kartu a to znamenalo oslabení. To hostující celek ještě více nakoplo. Na 0:3 zvyšoval po krásném míči za obranu lobem Gabriel. A ten stejný hráč tři minuty po té dorazil vyražený míč po střele Karla Váchy a zvýšil na 0:4. Hosté nadále předváděli aktivní hru a svého soupeře přehrávali. Na konečných 0:5 zvyšoval Hantch a bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stěžery
Jiří Gabriel (hosté): I v okleštěné sestavě jsme potvrdili roli favorita. Chtěli jsme dát rychlou branku, což se nám vcelku povedlo. Lovčice jsme za celý zápas pustili do jedné vážnější šance a zaslouženě tak zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
J. Appl [-] - P. Mojko [-] (46. O. Koubek [-] ) , T. Louda [-] , L. Hladík [-] , M. Janouch [-] (85. M. Hála [-] ) - M. Žižka [-] , J. Jelínek [-] , P. Pařízek [-] (75. R. Kupka [-] ) , M. Chára [-] - M. Kafka [-] , M. Škop [-]

TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - O. Široký [-] , J. Částka [-] , J. Ducháček [-] , D. Spielvogel [-] - J. Gabriel [-] (60. F. Švehlík [-] ) , P. Hantsch [-] , J. Vácha [-] , M. Bílek [-] - J. Mokrejš [-] , K. Vácha [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.