Světlík zaznamenal první bod za remízu s béčkem Nové Vsi


Branky


0

Nováček sezóny sahal po bodech už minulý týden v Dolním Dvořišti, kde mu však nebyla uznána branka v samotném závěru a domácí slavili tři body. Tentokráte Světlík hrál doma a na jeho hřiště přijel rezervní výběr Nové Vsi - Brloha, který minulý týden podlehl doma Frymburku B. Diváci v utkání viděli dvě branky a také dvě červené karty. Více v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skipala vs. Loucký 2-0

Utkání bylo zpočátku vyrovnané, ale poté se iniciativy utkání ujal tým Nové Vsi. Ta hrozila zejména z krajů, kde domácí záložníci, potažmo obránci, nestíhali.

 

Velkou příležitost si vytvořil Bauer, který napřáhl zpoza vápna, ale nová tvář ve světlické bráně skvěle zareagovala. Poté se do šance dostal V. Loucký, jehož střelu zastavilo až břevno světlické svytyně. V další příležitosti byl Salzer, který zamířil nad a poté znovu Loucký, kterého tváří v tvář se Skipalou vychytal opět brankář Světlíka a v tomto minisouboji to bylo již 2-0 pro Skipalu. Skóre se však nezměnilo.

 

Domácí měli v prvním poločase také několik příležitostí. Ve třicáté minutě se po průniku Mendele dostal do šance Dědič, který však trefil pouze brankáře Poula. Hostující brankář byl v pohotovosti proti útočníkovi domácích ještě jednou, ale opět míč za svá záda nepropustil. Branky tedy měly padat až ve druhém poločase.

Dvě branky, dvě červené karty

Do druhého poločasu chtěly oba celky vstoupit s tím, že vstřelí co nejdříve vedoucí branku. Lépe na tom byl domácí tým, který si vytvořil pár šancí a jednu z nich dokázal, po nedůslednosti v obraně hostí, využít. Aktuální vítěz ankety o hráče kola, Jan Houska, navázal na své předešlé výborné výkony a rozvlnil síť branky jako první, to zrovna běžela 69. minuta utkání, 1-0. (Pozn. autora: Světlík zaznamenal znovu vedoucí branku, stejně jako v předchozích dvou duelech.)

 

Domácí měli šanci na vsřelení branky o chvilku později, ale Mendelovu střelu do šibenice skvěle vychytal Poula.

 

Po inkasované brance se hostující tým snažil o vyrovnání, na které nemusel čekat příliš dlouho. O 4 minuty později totiž Václav Loucký proměnil nabídlou příležitost po prodloužení od Bárty z levé strany a následné střele pod nohy brankáře Skipaly, 1-1. Minisouboj těchto hráčů byl tedy 2-1 pro brankáře domácích, což ho mohlo po skončení zápasu alespoň trochu těšit.

 

Po vyrovnání se hodně přitvrdilo, nejprve byl domácí Vácha obrán o míč, faul se nepískal a vzápětí sám postižený udeřil hostujícího hráče tak nepříjemně až si od rozhodčího Keményho vysloužil červenou kartu. V samotném závěru utkání hostující Březina fauloval brankáře Skipalu a poté mu chtěl ještě ukázat svou sílu, avšak rozhodčí Kemény neměl pro jeho úmysl pochopění a ukázal mu nekompromisně červenou kartu. Do souboje se zapojilo i několik přihlížejících, kteří se snažili tento souboj rozpustit a poté rozhodčí ukončil utkání a oba týmy si připsaly bod do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Do tohoto zápasu jsme šli pro 3 body, ale nepovedlo se. Naše útočné duo je zraněné, ale i tak jsme se po poločase dostali do vedení. Za několik minut bylo srovnáno na konečný výsledek 1:1. Měli jsme více šancí, ale výborný výkon soupeřova brankáře nám to neumožnil. Doufám že to dokážeme zlomit v dalším zápase.

FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, útočník: Od posledních zápasů se naše hra zlepšila, i když se na terénu nedalo příliš dobře hrát. Byl to v celku vyrovnaný zápas, ale na naší straně bylo více gólových příležitostí. V poločase mohlo být skóre klidně 3:0 pro nás, jen jsme doplatili na neproměňování gólovek. Ve druhé půlce jsme se po obdrženém gólu dostali do tlaku, ze kterého se nám povedlo srovnat stav na 1:1. Od nějaké osmdesáté minuty jsme měli početní výhodu, kdy obránce domácích zřejmě neunesl, že přišel o balon a po nepochopitelném faulu zezadu viděl červenou kartu. Od této chvíle byl zápas docela vyhrocený. Vše vyvrcholilo v 90 minutě, kdy dostal i náš hráč červenu kartu po předchozí potyčce, do které se zapojili i místní fanoušci a zápas byl ukončen.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - VINCÍK Jiří (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.