0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov s Přídolím bez branek


Branky


0

Na krumlovské "letiště" přijel výběr Přídolí, pro které byl tento zápas prvním v sezóně, jelikož se v prvním kole na zápas Frymburk nedostavil. Zápas nebyl příliš atraktivní a bezbranková remíza vypovídá o všem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda, nuda, šeď, šeď

Utkání nebylo divácky příliš atraktivní a až na minimum šancí se nic zásadního nestalo. Krumlovští opět postavili tým na posední chvíli a také to tak vypadalo. Pro Přídolí možná škoda, že si nevytvořili více šancí ke vstřelení vedoucí branky, která by s největší pravděpodobností znamenala tři body. Oba brankáři si nakonec připsali alespoň čisté konto.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Do zápasu jsme nastoupili bez hlavních opor a to se na našem zakončení značně projevilo. Měli jsme spoustu šancí, které ovšem domácí gólman dokázal zlikvidovat. Za bod jsme samozřejmě rádi, ale proti oslabenému soupeři jsme měli brát všechny tři.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - Z. Šváb [-] , R. Šimášek [-] , J. Schmidtmayer [-] , A. Seifert [-] , J. Lach [-] , J. Lacko [-] , L. Kitzler [-] , M. Ješina [-] , F. Hermann [-] , D. Benda [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Brož [-] - R. Radykhovskyy [-] , D. Nguyen [-] , Z. Vrba [-] , M. Štěpánek [-] , J. Štěpánek [-] , J. Zadák [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-]

ŽK: 29. A. Seifert - 61. D. Nguyen , 66. J. Písko , 66. M. Brož , 86. R. Radykhovskyy .
Hráči zápasu: M. Ješina - J. Písko .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SUCHÁNEK Daniel (N), WERNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.