Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mystěves nakonec vítězně.


0

Po většinu zápasu se hrála vyrovnaná partie. Domácí ale v konečném výsledku byli opticky lepší a tak zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas.

První poločas nabídl oboustranně vyrovnanou partii. Hrál se opatrný fotbal, oba soupeři se po většinu času oťukávali a diváci se ani nedočkali velkého množství šancí. Domácí se nemohli dostat ke svému obvyklému fotbalu, místo přihrávek pozemi balón lítal vzduchem. A tak se po prvním poločase oba soupeři rozešli smírně.

Brzy gól ovlivnil průběh.

Hned v první minutě se podařilo domácím vstřelit branku. Centrovaný míč domácí hráč hlavou přizvedl a ten přeletěl hostujícího brankáře. Hostům se ale povedlo vyrovnat. Domácí obránce si nepočínal ve vápně moc šikovně a nabídl hostům pokutový kop, ty ho proměnili. Následovala pasáž šancí na obou stranách, ale ani jedna neskončila gólem. V závěru zápasu se přece jen dokázali domácí ještě prosadit a to hned dvakrát a tak stanovili výsledek utkání na 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves
Tomáš Rychtera(domácí): Už jsme hráli určitě lepší zápasy, ale to i náš soupeř. Soupeř byl na nás připravený, protože je nyní trénuje trenér, který dříve trénoval náš tým a tím byl určitě průběh utkání ovlivněn. Oba týmy měli šance a my je dokázali proměnit a tak můžeme být po tomto utkání šťastnější.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - P. Hladík [-] , R. Draštík [-] , F. Havlena [-] (60. J. Kraus [-] ) , A. Čížek [-] - P. Brett [-] , V. Brett [-] , T. Pospíšil [-] (65. J. Vodička [-] ) , M. Linhart [-] - J. Havlena [-] , O. Liebish [-] (46. O. Martinič [-] )

TJ Sokol Dohalice
D. Zeman [-] - J. Taichman [-] (46. L. Lindr [-] ) , M. Krátký [-] , K. Kulhánek [-] , Z. Minich [-] - P. Zapadlo [-] (68. M. Záruba [-] ) , M. Jonáš [-] , P. Pišl [-] , T. Novák [-] (75. D. Juran [-] ) - M. Gazdík [-] , K. Miškař [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.