Lišov si po výhře v Nových Hodějovicích, upevnil třetí pozici


Branky


16. M. Fiktus (p.) , 29. V. Kopačka , 74. M. Fiktus (p.)
0

V 11. kole cestovali hráči Lišova B na hřiště do Nových Hodějovic. Hosté minulý týden doma nestačili na vedoucí Římov, a tak chtěli body získat u posledního týmu tabulky. Domácí, kteří oproti loňsku zůstávají za očekáváním, dokázali minulý týden vyhrát na hřišti Ledenic a bylo otázkou, jestli body z venkovního hřiště, potvrdí před domácím publikem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov si vypracoval dvoubrankové vedení

Hosté začali utkání mírným náporem a domácí měli problém dostat se z vlastní poloviny hřiště. Série rohovým kopů Lišova však brankou neskončila. Jednou se mezi sebou nedomluvili Kučera s Kopačkou a ani hlavička Žižky, brankou neskončila. Po čtvrt hodině hry Míka prohodil míč za beky na Kopačku, ten byl u míče dříve než brankář Hřib, který jej podrazil a následoval pokutový kop. Ten razantní bombou doprostřed branky proměnil Marek Fiktus – 0:1. Poté se hrál hodně neurovnaný fotbal, spousta nakopávaných míčů a hodně nepřesností. Po půl hodině hry, však znovu udeřili hosté. Rohový kop zahrával Míka, na zadní tyči si naskočil na centr Kopačka a poslal Lišov B do dvoubrankového vedení. Zbytek poločasu ovšem pokračoval v nepřesnostech a tak šli do kabin spokojenější hosté.

Domácí Šíma neproměnil pokutový kop

Pokud chtěli hráči zlepšit přítomné hrstce diváků fotbalové odpoledne, pak se jim to ve druhé půli příliš nepovedlo. Hra pokračovala ve stejném duchu, jako většina první půle. K vidění byla celá řada nepřesných přihrávek, i přesto se diváci dočkali vyložených šancí. Po nešikovné ruce hostujícího Míky, dostali domácí výhodu pokutového kopu. K míči se postavil Šíma, ale trefil pouze tyč. Ten samí hráč se pak dostal za obranu hostí a povedenou střelou, která mířila k tyči, však nechal vyniknout brankáře Mlýnka. Hosté druhý poločas hrozili dlouhými, které dělaly domácí obraně problémy.

 

V 74. minutě po dlouhém autu Klaboucha, se dostal do úniku Mach, který byl následně zbytečně faulován ve vápně a následoval v pořadí třetí pokutový kop. K míči se postavil opět Marek Fiktus a střelou k tyči zvýšil na 0:3. Třetí branka v domácí síti, definitivně rozhodla, kterým směrem poputují tři body. Lišov mohl v závěru zápasu ještě navýšit své vedení, ale Fiktus odmítl hattrick, když z prostoru penalty a velkého vápna poslal míč nad branku. O chvilku později pak z malého vápna trestuhodně přestřelil i Klabouch. Hráče hostí však tyto šance po závěrečném hvizdu a výhře 3:0 mrzet nemusely.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Před utkáním jsme měli problém s brankáři, a tak musel jít chytat Dušan Mlýnek. V úvodu jsme byli lepším týmem a dokázali jít do vedení. Po vedoucí brance jsme začali nakopávat míče a hra se vyrovnala. I přesto jsme do poločasu vedení navýšili. V poločase jsme si řekli, že musíme začít hrát po zemi a dostat se zpátky do tempa. Jenomže druhá půle byla snad ještě horší, než ta první. Ani jeden tým si nedokázal kloudně přihrát. Domácí se mohli dostat do zápasu pokutovým kopem, ale ten skončil na tyči. Pak měli ještě jednu šanci a definitivně jejich odpor zlomila třetí branka v jejich síti. V závěru jsme mohli přidat další branky, ale skóre se už nezměnilo."



Počet diváků: 38. Rozhodčí: GRANEC Robert - STRAKA Milan (N), MATOUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.