J. Mach 63.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov i přes oslabení uhájil výhry nad Lišovem B


Branky


0

Ve šlágru 10. kola III. třídy skupiny B, hostil třetí Lišov B, vedoucí Římov. Hosté minulý víkend poprvé v sezoně ztratili body, když překvapivě podlehli na hřišti Mladého B v poměru 4:1. Domácí hráči měli minulé kolo předehráno a tak byli po čtrnácti dnech na svého soupeře natěšeni. Ještě více však byli natěšeni diváci, kterých na hřiště do Štěpánovic zavítalo více jak dvě stovky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Římov poslal do dvoubrankového vedení Maršík, následně jej oslabil Maršán

Zápas začal oboustranně opatrně. Domácí hráči drželi míč opticky častěji na svých kopačkách, ale jakmile se dostali k míči hosté, následoval rychlý přechod do útoku, sérií krátkých narážeček. První změna skóre přišla po čtvrt hodině hry. Po chybách v domácí obraně proskákal míč malým vápnem až k nohám osamoceného Maršíka a ten neměl problém poslat míč do sítě – 0:2. Ve 24. minutě bylo pro Římov ještě lépe, to když se za domácí obranou znovu zjevil Maršík a podruhé v zápase překonal brankáře Dušana Mlýnka – 0:2. Domácí hráči však cítili křivdu, protože praporek pomezního byl nahoře a signalizoval ofsajdové postavení Maršíka. Rozhodčí Knotek však ze středového kruhu vše viděl jinak a tak branku uznal.

 

O dvě minuty později chyboval v rozehrávce hostující stoper Maršán, následně fauloval unikajícího Kosaře a jelikož mu zmařil zjevnou brankovou příležitost, putoval stoper hostí pod sprchy. Na Římov tak čekala více jak hodinová hra v oslabení. Přímý volný kop po faulu na svou osobu, zahrával Kosař a jeho pokus brankář Novák kryl. V prvním poločase se více neudálo a tak šli do šaten hráči Římova s dvoubrankovým náskokem.

Římov si výhru zkušeně pohlídal

Druhý poločas byl ve znamení domácího obléhání hostující branky. Římov vědom si, ztráty jednoho muže v poli se rozhodl bránit své vedení a snažil se podnikat rychlé výpady do domácí obrany. V 63. Minutě vykřesali jiskřičky naděje na bodový zisk domácí. Po rohovém kopu Fiktuse, zůstal na malém vápně neobsazený Jan Mach a hlavou snížil na 1:2 z pohledu domácích.

 

Domácí vycítili šanci na bodový zisk a dál se tlačili za vyrovnáním, které viselo ve vzduchu. Veškerou snahu Lišova B, však utnuli hosté v 72. minutě. Na vápně se dostal k míči hostující Žáček a krásnou střelou na zadní tyč poslal hosty znovu do dvoubrankového vedení – 1:3. Následný křečovitý tlak domácích, už kromě pár hlaviček a závarů před hostujícím brankářem Novákem, branku nepřinesl a tak si odvezl Římov všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Narazili jsme na zkušený tým. Opticky jsme měli více míč na svých kopačkách my, ale hosté měli výborný přechod do útoku, který nám dělal problémy. Hráli jsme sice dlouho proti deseti, ale Římov hrál zkušeně a někdy je hra proti oslabenému soupeři horší, než proti jedenácti. Náš tlak vedl jen ke snížení, ale hosté po pár minutách znovu odskočili na rozdíl dvou branek. V závěru to byla spíše křeč, než tlak a tak si body odvezl soupeř."




Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
D. Mlýnek [-] - M. Fiktus [-] , J. Kučera [-] , J. Mach [-] , T. Veith [-] - J. Flíček [-] , P. Kosař [-] , M. Klabouch [-] , V. Kopačka [-] - J. Míka [-] , T. Račák [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Maršán [-] , R. Chyňava [-] , M. Bauer [-] - F. Kukačka [-] , P. Maršík [-] - J. Štrajt [-] - F. Šmíd [-] , I. Polák [-] , M. Kopt [-] , J. Daniel [-]

ŽK: 22. J. Míka - 3. M. Bauer , 10. L. Froněk . ČK: 26. P. Maršán .
Hráči zápasu: P. Žáček , P. Maršík .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KNOTEK Václav - BOROVKA Jaroslav (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.